“NJIHOV NAROD GLADUJE, ZEMLJA ĆE IM DOŽIVETI SLOM”: Da li je ovo novi poziv na vojnu invaziju, pogledajte ovaj skandal na ulicama – jezive scene! (VIDEO)

Predsednik Kolumbije Huan Manuel Santos izjavio je da pitanje moguće vojne invazije u Venecueli, radi smene režima Nikolasa Madura, nije na dnevnom redu država Latinske Amerike

 

„To bi samo pogoršalo situaciju“, izjavio je Santos u intervjuu televiziji „Blumberg TV“.

U isto vreme, predsednik Kolumbije je izjavio da je potreban kolektivan pritisak na Karakas, kako bi se dala podrška međunarodne zajednice Venecuelancima, a Madurinom režimu odsustvo bilo kakve podrške spolja.

„Nadamo se da će to doneti promene“, izjavio je Santos.

Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp upozorio je da će Venecuela „doživeti slom“.

Tramp je na sastanku sa predsednicima Kolumbije — Huanom Manuelom Santosom, Brazila — Mišelom Temerom, Paname — Huanom Karlosom Varelom i potpredsednicom Argentine Gabrijelom Miketi, koji su se okupili na marginama Generalne skupštine Ujedinjenih nacija, rekao da se predsednik Venecuele Nikolas Maduro „suprotstavlja sopstvenom narodu“ i da je kriv za „katastrofalnu vladavinu“ koja može zahtevati dodatne kaznene mere, preneo je AFP.

„Narod Venecuelanski gladuje, njihova zemlja će doživeti slom“, rekao je Tramp.

„Njihove demokratske institucije su uništene“, rekao je američki predsednik i dodao „naš cilj mora biti da im pomognemo i obnovimo demokratiju (u toj zemlji)“.

Pročitajte još: RUSI U NEVERICI – KAKVO SU TO ČUDO PRONAŠLI: Pa ovo nema ni na filmu, da nisu snimili kamerom, niko im ne bi verovao – kakvo je ovo čudovište!? (VIDEO)

DRAMA U BEOGRADU! OKRUTNOST DRŽAVE SRBIJE NA DELU: Maša (4) i Marko postaju najmlađi beskućnici! Beograđani napravili živi zid… (VIDEO UŽIVO)

JAPAN SPREMAN ZA RAT – PANIKA SVE VEĆA: Pogledajte šta rade kao odgovor Kimu – ovo ne sluti na dobro, svet u neizvesnosti čeka sledeći potez! (VIDEO)

Izvor: Sputnik

Top