ZASTRAŠUJUĆ MOMENAT U LJUDSKOJ ISTORIJI – DEHUMANIZACIJA JE POČELA: Eliminacija ljudskog faktora u bitnoj državnoj funkciji – da li je ovo početak nečeg krajnje opasnog!? (VIDEO)

Potpuno automatizovana „pametna“ policijska stanica otvorena je u Dubaiju, objavio je emiratski list „Galf njuz“

 

List navodi da je ovo prva ovakva policijska stanica na svetu. Posetioci mogu da koriste 60 vrsta usluga, na primer, da podnesu prijavu za prekršaj ili prijave saobraćajnu nesreću.

Takođe se navodi da se komunikacija sa policajcima odvija putem video-veze i elektronske mreže. „Pametna“ policijska stanica će raditi 24 sata dnevno.

Planirano je da ubuduće slične policijske stanice budu postavljene u svim oblastima stambenih i poslovnih zgrada u Dubaiju. Policija u Dubaiju smatra da će to pomoći da se rasterete obične policijske stanice i pomoći u prevazilaženju rasprostranjenih predrasuda protiv obraćanja policiji.

Pročitajte još: PUKLA BRUKA U BEOGRADU – PINK LAŽE: Neviđeni “FEJK NJUZ” – očajnički potezi režima, oglasio se i Vučić – Mitrović izrežirao veliki skandal!? (VIDEO)

SVET IMA NOVOG STALJINA: Bivši sovjetski vođa sad živi na Karibima – kaže “brkovi čine čoveka”, pogledajte ovaj cirkus! (FOTO,VIDEO)

NE MOŽE MU NIKO NIŠTA: Kim. osim nuklearki, ima još jedan adut sakriven u… (VIDEO)

Izvor: Sputnik

Top