ŠOKANTNO! PROCURELI TAJNI SNIMCI ISLAMSKE ŠKOLE U ENGLESKOJ: Otkriveno, čemu zaista uče mlade muslimane… (VIDEO)

Ovaj snimak je deo istraživanja koje je počelo pre dve  godine. Istraživanje je podržala i odobrila Vlada UK.

 

 

Darul Uloom je islamska srednja škola u Birmingenu u Engleskoj, koja se deklarativno zalaže za poštovanje ljudskih i verskih sloboda. toleranciju i poštovanje svih religija.

Tim koji je radio istraživanje, je ubacio svog čoveka, da radi kao  volonter u ovoj školi. Ono što je on otkrio je “daleko ” od proklamovane tolerancije. Krišom je snimao časove gde su verski učitelji uglavnom govorili podrugljivo o drugim religijama.

Postoji najmanje 2000 medrasa (verskih škola) širom Britanije, koje pohađaviše od 100.000 dece. Fizičko kažnjavanje je sasvim uobičajena stvar. Deci je naređeno da moraju da imaju frizure i stil oblačenja koji odgovara muslimanskoj tradiciji.Za sve ostale ljude, koji ne pripadaju Muslimanima, se upotrebljava pogrdan izraz”kufar“(nevernik) i deci se nameće da se prema njima odnose neprijateljski.

Ovo je drugi tajni snimak koji pokazuje šta je u stvari agenda muslimana i šta misle o “nevernicima” i Zapadu.

Na ovom snimku se govori o drakonskim kaznama za preljubu, (kamenovanje do smrti) za žene koje nose pantalone, (smrt bacanjem sa visokog mesta)…

Dalje se zabranjuje druženje sa nemuslimanima, iskazuje se odvratnost prema onima koji idu u crkvu i ceo koncept zajedništva hrišćanskih i muslimanskih bogomolja je po njima neodrživ.

Ovo je realnost islamskog verovanja i neće se zaustaviti do ne budu nametnuli šerijatske zakone celom svetu.

 

Pogledajte još:

Izvor: BBN

Top