ŠOKANTNA SCENA – OVO NEMA NI NA FILMU: Pogledajte šta je uradio protestant u Parizu u sukobu sa policijom – opšti haos! (VIDEO)

Jedan momak rešio je nag da izađe pred policajce i tako im se suprotstavi

 

Oko 223.000 ljudi protestovalo je u utorak širom Francuske zbog reforme zakona o radu koju planira predsednik te zemlje Emanuel Makron, a na demonstracijama je uhapšeno 13 osoba, saopštilo je francusko Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Haos u Parizu, svi ustali protiv Makrona: Nasilje na protestima zbog reforme rada, oblak dima prekrio grad.

Istovremeno, najveći francuski sindikat, Generalna konferederacija rada (CGT), procenio je da je u protestima učestvovalo 400.000 ljudi, prenosi AFP uz ocenu da su jučerašnje demonstracije prvi ozbiljniji izazov za jedno od glavnih Makronovih predizbornih obećanja.

Juče su policijske snage za suzbijanje nereda sukobile su se sa mladim demonstrantima sa kapuljačama na glavama tokom protesta u centru Pariza protiv reformi zakona o radu.

Policija je upotrebila vodene topove i uhapsila više demonstranata, javio je Rojters.

Ipak, jedan momak u Parizu rešio je nag da izađe pred policajce i tako im se suprotstavi. Na sebi je, doduše, imao gitaru koja mu je prekrila intimni deo tela, a u jednom momentu je i zasvirao i zapevao “Ne gubimo ništa”.

Uoči današnjih protesta širom zemlje zbog spornih izmena zakona o radu, CGT je pozvao svojih 4.000 članova na štrajk, dok su istovremeno zaposleni u železnici, javnim službama i studenti pozvani da protestuju na ulicama Pariza, Marseja i Tuluza.

Pogledajte video:

Pročitajte još: POČELO JE – AMERI NAGOMILAVAJU VOJSKU: Stigla enormna pošiljka naoružanja iz SAD – ugrožene ruske granice na zapadu, čeka se odgovor Putina! (VIDEO)

PUTIN POLAKO RAZBIJA NATO – U BRISELU ČUPAJU KOSU: Erdogan i Putin sklopili ogroman posao, sa ovim će snimiti svaku “ptičicu” na 600 km! (FOTO, VIDEO)

ISPLIVAO PRIVATNI PRISLUŠKIVANI RAZGOVOR ARKANA U SARAJEVU: Šokantni detalji koji otkrivaju… (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs

Top