SKANDAL U CRNOJ GORI: Brat premijera pretio novinarima – ”Nemoj posle da se čudiš kad neko bude ubijen”! (VIDEO)

Mojkovčanin Velizar Marković, brat premijera Duška Markovića, pretio je sinoć ubistvom novinarima “Dana”, navodi se u današnjem broju tog lista. Re­dak­ci­ja “Da­na”, kako se navodi, hte­la je od Ra­do­ja Mar­ko­vi­ća da do­bi­je ko­men­tar na op­tu­žbe ko­je su na nje­gov ra­čun sa­op­šti­li iz “De­mo­krat­ske Cr­ne Go­re”, zbog pret­nji nji­ho­vim ak­ti­vi­sti­ma. Usledio je razgovor pun psovki i pretnji.

ranskript telefonskog razgovora:

Novinar “Dana”: Halo, halo…

Velizar Marković: Halo…

Novinar “Dana”: Velizare, jeste Vi? Dobro veče.

Velizar Marković: Dobro veče. Ko je?

Novinar “Dana”: Vladimir Otašević, iz “Dana” novinar. Izvinjavam se što zovem ovako kasno. Ne znam jeste li dobili poruku od mene. Jeste vidjeli?

Velizar Marković: Ne, Vladimire, ali, oli prestati sa tim porukama više, da ja tebe pitam sad?

Novinar “Dana”: Velizare, ja se izvinjavam…

Velizar Marković: Slušaj, Vladimire Otaševiću. Samo me saslušaj sad. Dobro me saslušaj. Dobro me saslušaj. Prošli put sam bio prema tebi iskren i sve sam ti rekao tačno.

Novinar “Dana”: Pa dobro, evo…

Velizar Marković: Slušaj, slušaj! Samo slušaj sad do kraja. J***te se sa Duškom Markovićem i Milom Đukanovićem i sa govnarima crnogorskim, a ja sam pošten građanin ove Crne Gore. Ako ćete se na moja leđa j**at ovamo politički i shvatat neke stvari, nemojte se onda zapitat zašto je neko nekoga ubio. Je li ti jasno? Je li ti jasno, majku ti u p***u j***m? Naći ću ja tebe, j****u ti majku u p***u. Mrš, fukaro jedna, j***m ti mater u p***u.

Reagovalo Udruženje novinara Crne Gore

Predsednik Udruženja novinara Crne Gore (UNCG) Goran Ćetković rekao je za crnogorski list “Dan” da je ovaj incident primer na kojem bi svaka strana multipolarne Crne Gore mogla da iskaže jedinstvenu osudu, i dodao da UNCG očekuje u narednim danima takav stav i od premijera Duška Markovića:

– Radi korektnosti, ostaje pitanje u koje vrijeme je novinar Otašević zvao, pošto se iz prenešenog transkripta vidi da je kasno uveče, da li je njihova komunikacija od ranije opterećena nekom nekorektnošću našeg kolege i slično – kaže Ćetković i ističe da sve to zajedno ne može biti nikakvo opravdanje za psovke, a posebno pominjanje ubistva sa jasnom aluzijom na likvidaciju Duška Jovanovića, kome i ova vlada, kao i sve prethodne duguju bar pravni epilog.

Pročitajte još: POČELO JE – AMERI NAGOMILAVAJU VOJSKU: Stigla enormna pošiljka naoružanja iz SAD – ugrožene ruske granice na zapadu, čeka se odgovor Putina! (VIDEO)

BRUKA U NEMAČKOJ – STRAŠNA UVREDA PUTINU: Nećete verovati kako su prozvali ruskog predsednika – vade se na “ironičnu igru reči! (FOTO,VIDEO)

SKANDALOZNO! ZA OVAJ “POSAO” MARKO ĐURIĆ DOBIJA IZ BUDŽETA 1.000. 000 DINARA: Tviter gori zbog ovog skandala! Da li je ovo početak opšte… (FOTO)

KOMEDIJA – STIGAO ULTIMATUM IZ VAŠINGTONA: Ministar diplomatije prihvatio zahtev Tilersona, evo šta traže od Srbije – Dačić postao Trampova pudlica!

Izvor: Dan, Vjesti

Top