KOMEDIJA – STIGAO ULTIMATUM IZ VAŠINGTONA: Ministar diplomatije prihvatio zahtev Tilersona, evo šta traže od Srbije – Dačić postao Trampova pudlica!

Sjedinjene Američke države traže od Srbije da se pridruži zajedničkom međunarodnom odgovoru i osudi nuklearnu aktivnost Severne Koreje.

Poruku američkog državnog sekretara Reksa Tilersona preneo je danas prvom potpredsedniku Vlade Srbije i ministru spoljnih poslova Ivici Dačiću, ambasador SAD u Beogradu Kajl Skot.

Ministar Dačić je ukazao da Srbija osuđuje sve aktivnosti koje predstavljaju pretnju međunarodnom miru i bezbednosti i u potpunosti podržava najnoviju rezoluciju Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija.

Šef srpske diplomatije je istakao da se Srbija principijelno zalaže za dijalog kao jedini način rešavanja međunarodnih konflikata.

Sagovornici su razmenili mišljenja i o temama koje se tiču bilateralne saradnje, regionalne stabilnosti, evropskog puta Srbije i nastavka Briselskog dijaloga, saopšteno je iz MSP.

Pročitajte još: VELIKI PREOKRET – KIM SPREMAN ZA PREGOVORE: Zamenik ruskog ministra spoljnih poslova otkrio ko koči dijalog, a evo i zašto! (VIDEO)

PUTIN POLAKO RAZBIJA NATO – U BRISELU ČUPAJU KOSU: Erdogan i Putin sklopili ogroman posao, sa ovim će snimiti svaku “ptičicu” na 600 km! (FOTO, VIDEO)

NEVIĐEN SKANDAL U ŠPANIJI – DRŽAVA SE RASPADA: Katalonija se trese posle ovakvog pozeta državnog tužilaštva, čeka se odgovor separatista! (VIDEO)

BRUKA U NEMAČKOJ – STRAŠNA UVREDA PUTINU: Nećete verovati kako su prozvali ruskog predsednika – vade se na “ironičnu igru reči! (FOTO,VIDEO)

Izvor: Tanjug

Top