ŠOK U BERLINU, SPREČEN NEVIĐENI MASAKR: Pronađena lista sa 5.000 imena za odstrel, teroristi planirali da likvidiraju 100 političara – jezivo otkriće nemačke tajne službe!

Službenici njemačkih bezbjednosnih agencija su tokom pretresa kuća i radnih mjesta dvojice osumnjičenih za terorizam u gradu Roštok u pokrajini Meklenburg-Forpemern pronašli listu sa više od 5.000 imena potencijalnih meta napada, uključujući više od stotinu političara, pišu danas lokalni mediji.

Njemački dnevnik “Velt” pozivajući se na bezbjednosne izvore, piše da se vjeruje da je jedan od osumnjičenih, koji je bivši policajac i suspendovan je sa dužnosti, koristio svoj službeni računar za potragu adresa političkih neistomišljenika.

Vlasti su saopštile da je policija 28. avgusta pretresla kuće policajca i još jedne osobe osumljičene za planiranje otmice i ubistva političara zbog svojih stavova prema imigraciji.

Novinski izvještaj predstavlja prve značajnije detalje objavljene o ovom slučaju.

Iz kancelarije saveznog tužilaštva navodi se da su osumnjičeni, koji su strahovali da će politika prema izbjeglicama osiromašiti Njemačku, prikupljali hranu i municiju, te da su počeli sa planiranjem napada.

Prema pisanju lista, nema nikakvih indikacija o mogućem praćenju osoba navedenih na listi ili konkretnim planovima za ubistva.

Pročitajte još: NEMAČKI ŠEF DIPLOMATIJE PODRŽAO RUSE: Veliki preokret u odnosima Nemačke i Rusije, Berlin podržava Putina po pitanju Ukrajine – Rusi dovode UN u DNR!

ŠOKANTNO! HILARI KLINTON U SVOJIM MEMOARIMA OTKRIVA: Kada me je Tramp porazio, koristila sam nekoliko “alata” da se oporavim… (VIDEO)

MALAGURSKI USTAO U KIMOVU ODBRANU: Poznati režiser otkrio, SAD bacile 11 tona tešku bombu na Afganistan – evo šta je rekao o Severnoj Koreji! (VIDEO)

”POD PUNOM RATNOM OPREMOM”: Erbasov borbeni helikopter H145M koji je Srbija naručila izveo prvi let – pogledajte ovaj arsenal! (VIDEO)

Izvor: SRNA

Top