ZAKUVAVA SE IZMEĐU IZRAELA I SIRIJE: Ruski “Terminator” na oku obe države, Rogozin se čudom načudio, kome će ova zver doneti prevlast?! (VIDEO)

Izrael i Sirija su tek sad pokazali interesovanje za rusko oklopno vozilo za podršku tenkova “Terminator”, iznenađen je potpredsednik Vlade Rusije Dmitrij Rogozin

 

„Čudno što su tako dugo odugovlačili. To je jedinstveno vozilo”, napisao je Rogozin na fejsbuku, komentarišući vest da su dve države zainteresovane za kupovinu oklopnovog vozila „Terminator”.

Ranije je načelnik Glavne uprave za oklopnu tehniku Ministarstva odbrane Aleksandar Ševčenko saopštio da je ovo oklopno vozilo ove godine predato ruskoj vojsci na korišćenje. On je naveo da se mnoge države interesuju za nju, pre svih Izrael i Sirija. Kako je objasnio ruski general, Terminator je prošao sve vrste testiranja.

Pročitajte još: ZASTRAŠUJUĆE- MISTERIOZNA SVETLA NA NEBU IZNAD MEKSIKA: Samo trenutak pre razornog zemljotresa snimljeno… (VIDEO)

DA LI JE OVO NAJVEĆA PREVARA IKAD: Šokantni podatci pokazuju ko zapravo finansira Severnu Koreju, ovako nešto je i Hitler radio, nećete moći da poverujete! (VIDEO)

TRAMP POSLAO HOJTA DA SAOPŠTI TUŽNE VESTI BALKANU: Evo zašto EU ne traži od Srbije da uvede sankcije Rusiji, Dačić objasnio Hojtu – Šiptari besni na SAD! !

Izvor: Sputnik

Top