EKSKLUZIVAN INTERVJU: Genijalan ekspoze najpopularnijeg hrvatskog političara, njegove izjave će vas iznenaditi! (VIDEO)

Nakon što je redovno mesečno istraživanje “CRO Demoskop” pokazalo da su učesnici ankete, u okviru ispitivanja o popularnosti političara, najčešće zaokruživali “niko”, odnosno nijednog od “ponuđenih” političara, novinar Zoran Šprajc je u “RTL Direktu” odlučio i da ugosti – Nikog

 

Nakon što je redovno mesečno istraživanje “CRO Demoskop” pokazalo da su učesnici ankete, u okviru ispitivanja o popularnosti političara, najčešće zaokruživali “niko”, odnosno nijednog od “ponuđenih” političara, novinar Zoran Šprajc je u “RTL Direktu” odlučio i da ugosti – Nikog.

“Gospodine Niko, dobro veče, dobrodošli u ‘RTL Direkt’. Kako se osećate kao najpopularniji hrvatski političar? Da, vi se kao Niko osećate nikako, a zamislite kako se tek sad osećaju oni koji su dosad mislili da su neko”, rekao je Šprajc praznoj stolici preko puta sebe.

Pročitajte još: 100.000 RUSA KRENULO KA ZAPADNOJ EVROPI: Panika u NATO, ne znaju sta da rade, baltičke zemlje traže pomoć od SAD! (VIDEO)

KANADSKI GENERAL ZAPREPASTIO JAVNOSTI: Evo ko je klao i palio Srbe i Bošnjake devedesetih, potvdio tadašnji sekretar UN! (VIDEO)

DA LI JE OVO NAJVEĆA PREVARA IKAD: Šokantni podatci pokazuju ko zapravo finansira Severnu Koreju, ovako nešto je i Hitler radio, nećete moći da poverujete! (VIDEO)

Izvor: Tanjug

Top