DETONIRAO HIDROGENSKU BOMBU U SRED OGROMNOG VULKANA: Dramatični snimci iz svemira, Kim Džong Un testovima ruši celu planinu – Izazvali dva zemljotresa! (FOTO)

Kim Džong Un je testiranjem hidrogenske bombe izazvao seriju klizišta, pokazali su novi satelitski snimci

 

Zeleni planinski obronci u blizini vojne baze „Pungjeri“ u trenutku su pretvoreni u blatnjave padine.

Satelitski snimci prikazuju promene na površini lokacije Pungje-ri

Najnoviji severnokorejski testovi izazvali su i dva zemljotresa, a postojala je i sumnja da je došlo do curenja radioaktivnog materijala u atmosferu
Milan

Seul je kasnije potvrdio da je nivo radijacije bio u granicama normale, ali javile su se nove sumnje da bi dalje praktikovanje ovakvih testova moglo da sruši čitavu planinu, uključujući i jedan od najvećih svetskih vulkana Baektu.

Sajt „38 nort“, koji sarađuje sa Univerzitetom Džon Hopkins, objavio je satelitske snimke koji prikazuju promene na površini lokacije „Pungjeri“. Podrhtavanje tla diglo je zemljište u vazduh, a na snimcima se vidi serija malih klizišta koja se spajaju u lokalnim potocima.

Razorne posledice testova Severne Koreje vide se i iz svemira

„Ove promene su brojnije i šire rasprostranjene nego što smo videli prilikom bilo kog ranijeg testa Severne Koreje“, kažu na ovom portalu.

Opozicija protestvuje protiv američkih raketa THAD

Evo kako su izgledali današnji protesti u prestonici Južne Koreje Seulu.

Pročitajte još: NEVEROVATNO – RUSI OBJAVILI SNIMAK: Evo šta su sve teroristi ostavili iza sebe bežeći od ruskih raketa, Armagedon za ID u Deir ez Zoru – poginulo 200 boraca! (VIDEO)

UZNEMIRUJUĆI VIDEO – BRUTALNI ZLOČIN AL KAIDE U IDILBU: Nastavljaju se borbe između džihadističkih frakcija u Idlibu, objavljen snimak likvidacije – pokolj terorista u Siriji! (VIDEO)

ŠOKANTNO NOVO OTKRIĆE KOJE ĆE NAJEŽITI SVIJET: Otkriveni osobni razlozi zbog kojih je Osama bin Laden napao Ameriku – izašao novi Dokumentarac! (VIDEO)

RODMAN ORGANIZUJE SASTANAK U ČETRI OKA: Pozvao Trampa da se nađe sa Kimom, Tramp odbio – SAD spremaju osvetu! (VIDEO)

Izvor: Sputnjik

Top