NACIONALNA GARDA PUCA NA LOPOVE: Obnova nakon uragana “Harvi” trajaće godinama, haos na ulicama SAD – potop u Teksasu! (VIDEO)

Guverner Teksasa Greg Abot rekao je da će oporavak od uragana “Harvi” biti “višegodišnji projekat”.

“To će biti ogroman projekat čišćenja”, rekao je on za Ej-Bi-Si.

On je rekao da su programi obnove već startovali u Hjustonu jer se nivo vode smanjio, ali spasilački timovi i dalje rade u obližnjem gradu Bomontu.

Some Hurricane Harvey looters are getting a BIG SURPRISE! #Hurricaneharvey #Looting #Localenforcement #Community

Објава коју дели RT (@rt) дана

Zvaničnici u ovom gradu od oko 120.000 stanovnika u blizini granice sa Luizijanom, rekli su da je usljed poplava došlo do nestanka vode za piće.

Američki predjsednik Donald Tramp predložiće početnih 5,9 milijardi dolara za napore obnove, ali su vlasti Teksasa nagovijestile da će biti potrebno više od 125 milijardi dolara.

U poplavama koje su uslijedile nakon uragana “Harvi” koji je pogodio Teksas i Luizijanu poginulo je 47 ljudi, a hiljade su ostale bez krova nad glavom.

Pročitajte još: PUKLA BRUKA U SRBIJI: Nemci presrećni zbog Vučićeve poslušnosti, SNS izvršio političko samoubistvo – Izraelci ubedili Vučića da… !

ERDOGAN OPTUŽUJE – OVO JE GENOCID: Stravični zločini u Mjanmaru, UN upozoravaju – narod beži u Bangladeš! (VIDEO)

HAVIER SOLANA UPOZORAVA: Evropa ne sme da izneveri Teslu, svi Evropljani imaju dužnost – “Balkan između sukobljenih polova”

Izvor: Srna

Top