SVET U ŠOKU – NEREALNA SCENA IZ SEVERNE KOREJE: Nikad nećete pogoditi ko je uputio najnovije pretnje iz Kimovog režima! (VIDEO)

Severna koreja nastavlja da preti sa napadom na SAD, a ovaj put su u svom propagandnom snimku upotrebili njihove jedine bele gradjane da izdaju najnovije upozorenje Donaldu Trampu 

 

Severna Koreja izazvala je novu paniku oko pokretanja Trećeg svetskog rata u SAD nakon što su stigli izveštaji iz Pjongjanga da se lider Severne Koreje Kim Jong un našao sa svojim najbližim saradnicima da razgovaraju o mogućim posledicama ako naapdnu američko ostrvo Guam.

Donald Tramp objavio je sopstvenu pretnju u kojoj saopštava Severnoj koreji da ih čeka “oganj i gnev” ako i posumnja na rakete koje dolaze iz te države.

Kimov režim se naizgle smirio, i saoštio američkom predsedniku da će sačekati njegov sledeći potez pre nego što ispale rakete.

Severna Koreja prošlog petka je objavila snimak na kojem dvojica belaca u korejskoj uniformi na tečnom korejskom prete Amerikancima da će ih zbrisati sa lica zemlje

Analitičarima nije trebalo dugo da saznaju ko su ti ljudi. Radi se o Tedu i Džejmsu Dresnoku, sinovima Džejmsa Dresnoka, bivšeg američkog vojnika koji je pre 50 godina pobegao u Severnu Koreju u potrazi za boljim životom.

Ted i Džejms su objavili i da im je otac umro prošle godine u Pjongjangu. Dresnok je Teda i Džejmsa dobio u braku sa rumunskom umetnicom Doinom Bumbeom koju su severnokorejski agenti oteli samo da bi je spojili sa suludim Amerikancem. Naime, Korejci nisu hteli da Dresnok dobije dete sa nekom Korejkom, pa su, da bi izbegli mešanje rasa, posegnuli za radikalnim metodama. Bumbea je umrla u Pjongjangu sredinom devedesetih godina prošlog veka.

Dresnok je u Severnu Koreju pobegao 1962, a u sledećih nekoliko godina društvo su mu pravila još tri američka begunca. Oni su godinama bili idealno propagandno oružje Kim Il Sunga, a usput su postali filmske zvezde u najzatvorenijoj zemlji sveta.

Dresnokovo dezertiranje je bilo poslednji poznati slučaj prebega američkog vojnika u komunističku zemlju, dok su drugi umrli ili im je dopušteno da odu. U video-snimku objavljenom u petak na severnokorejskoj stranici „Uriminzokiri“, Ted i Džejms Dresnok potvrđuju da im je otac umro u decembru 2016, u 74. godini, od moždanog udara. Usput nisu propustili priliku da nahvale Kim Džong Una i zaprete Amerikancima.

„Američki imperijalisti su jedini krivci za ovo ludilo i histeriju koja vlada. Oni ne znaju ništa o našoj vojsci i generalno o narodu. Ako rat izbije, nećemo propustiti priliku da izbrišemo Ameriku sa lica zemlje“, rekao je Ted Dresnok, dok je njegov brat Džejms dodao:

„Naše najjače oružje je dragi vođa Kim Džong Un. Sa njim je pobeda zagarantovana.“

To nije prvi put da su mladi američki Korejci gostovali na nekoj televiziji. Džejms je bio gost u dokumentarcu „Crossing the Line“, a za Si-Bi-Es je poručio da ne bi napustio Severnu Koreju ni da mu neko na sto stavi milijardu dolara.

Pročitajte još: PUTIN DIŽE VOJSKU:Najveće snage od Hladnog rata!(VIDEO)

KALAŠNJIKOV PREDSTAVIO NOVO ORUŽJE: Pogledajte šta mu je meta!(VIDEO)

MAČKA PROGOVORILA RUSKI: Pogledajte ovu komediju, ruska plava mačka priča sa svojim vlasnikom! (VIDEO)

Izvor: Sputnik/Ekspres

Top