ID MENJALA 7 BORACA FSA ZA NJEGA: Smeje mu se ceo svet, teroristi u Dari spali na prodavca jaja – pogledajte ovaj cirkus! (FOTO)

 Prema pisanju opozicionih medija u Libanu, snage Saifilah al Maslula, grupe povezane sa ID koje deluju blizu izraelske granice u jugozapadnoj Dari u Siriji,  dobile su novog emira tj. vođu koji je preuzeo vojne i političke dužnosti pokojnog prethodnika

 

Oni su naveli da je Abu Ali al Nasir, poznatiji kao Nader Dihab, bivši prodavac jaja i starosedelac Dare, postavljen na ovu funkciju u izolovanom džepu teritorije ID na jugu Sirije.


Nema puno informacija o Nasiru, osim da je bio nedavno zarobljen od strane pobunjeničkih snaga Slobodne sirijske armije FSA, nedaleko od grada Hit u okrugu Dare, da bi potom bio razmenjen sa grupom vezanom za ID, u zamenu za 7 zarobljenih pripadnika FSA.

Vest o njegovom unapređewu na mesto regionalnog lidera ID došla je ubrzo po napuštanju funkcije njegovog prethodnika, koji je ubijen u bombardovanju pre nekoliko dana, a za čiju likvidaciju još uvek niko nije preuzeo zasluge, preneli su arapski mediji.


Pročitajte još: HOROR U RUSIJI – NOVI KOLJAČKI NAPAD: Izmasakrirao 8 ljudi, šta se ovo dešava!? (VIDEO)

OVOG PUTA JE NADMAŠIO SEBE: Dr. Miroljub Petrović ima jedinstven predlog za rešenje problema Kosova i Metohije! (VIDEO)

LIBAN ZVANIČNO UŠAO U RAT PROTIV ID: Neočekivani preokret, u akciji otkrivene američke rakete u skladištu terorista Al Nusre – evo zašto su ušli u rat! (VIDEO)
Izvor: BBN

Top