DA LI JE TO IRAN OBJAVIO DA ĆE NAPASTI AMERIKU: “Nemojte nas podcenjivati, Atlantik nije problem!” (VIDEO)

Iranski admiral Habibollah Sayyari rekao je kako američki zapovjednici ne bi smjeli podcjenjivati kapacitete iranske mornarice te je istaknuo kako će u bliskoj budućnosti poslati flotu prema zapadnom Atlantiku

 

“Niti jedan vojni dužnosnik na svijetu nije vjerovao da možemo oploviti Afriku i vratiti se natrag preko Atlantika i Sueza, no napravili smo kako smo i obećali, a sada najavljujemo kako ćemo ići i na zapadni Atlantik”, rekao je Sayyari u razgovoru za iranske medije.

“U nedavnom segmentu na CNN-u pojedini američki dužnosnici pokušali su našu mornaricu prikazati slabom i nedostatnom operativnosti na velikim udaljenostima. Tvrde kako naša mornarica nije u stanju prijeći Atlantik. No, već smo bili na Atlantiku i ići ćemo dalje u bliskoj budućnosti”, rekao je Sayyari te istaknuo kako mu je to jedan od prioriteta.

Pročitajte još: NOVI SKANDAL U SAD: Da li je ovo početak kraja za Trampa, je li on sledeći na listi za odstrel!? (VIDEO)

SNIMAK UBIJANJA TERORISTE U ŠPANIJI: (UPOZORENJE) Uznemirujuć video! (VIDEO)

BUGARIN KOJI NIJE HTEO DA IZDA: Za ovog junaka niste čuli, ustaše su mu nudile milione da izda SFRJ – on je izveo nemoguće i preživeo! (FOTO)

Izvor: Advance.hr

Top