NASTAVAK OFANZIVE SIRIJSKE ARAPSKE ARMIJE

Nije me dugo bilo pa sad krećem onako kako ja umijem da izvještavam vezano za Siriju i njene agresore koji su članovi NATO pakta koji je najveći agresor i organizacija koja je ubila najviše ljudi pod tim imenom i zaljevskim novcem.

 

Najveći dio operacija predvodi pukovnik Suhail al Hassan koga se Sirija drži jer ako ga izgube bila bi to golema žalost za Siriju i Sirijski narod.

Idemo malo sela da počistimo,,,,,ovo su snimci iz oslobođenih 7 gradova koje čiste heroji Sirijske Arapske Armije u provinciji Homsa i zapadno od drevnog grada Pamlyre.

Odličan snimak bombardovanja terorističkih uporišta u Sirijskoj provinciji Hame gdje potraše teroriste na sjeveru grada aL-Latamniah.

Imate i snimak od jučer i danas dje je Sirijska Arapska Armija oslobodila Abu Kare,Erika i Af Man.Ujedno SAA TIGER FORCES na čelu sa Suhail al Hasanom čiste dvije provincije HOMS I HAMU.

Ovaj snimak nema veze sa Sirijom ali da pri9kažemo kako specijalne snage HUTI rokaju gibete agresorsku Saudijsku vojsku raketama koja pokušava da se pomjeri barem par metara unutar Jemena.

Bitna stvar je da su Rusi i Iranci dali maksimalnu podršku Sirijsoj Arapskoj Armiji koji je za godinu i pol dvije najdalje očistila cijelu Siriju od ubačenog smeća koje je financirala Saudijska Arabija,Katar,Emirati,Kuvajt,Bahrein a Američki-NATO profesionalni insttruktori obučavaju ih u Turskoj provinciji Hatay odakle kao specijallci ŠIROM SVIJETA treniraju i kad se istreniraju upadaju u Siriju i ubijaju od djece pa na dalje a sve po ŠERIJETU.

Piše: Bahtić Nermin / Balkan Breaking News /TWITER/YOUTUBE.

Top