KONAČNO NEKO PROGOVORIO: Ovako Vučić, Kolinda i Bakir zaluđuju narod dizanjem tenzija (VIDEO)

Glavni i odgovorni urednik portala “Pravda” optužio je vodeće političke lidere u Srbiji, BiH i Hrvatskoj kako u dogovoru dižu međudržavne i međunacionalne tenzije kako bi postigli svoje kratkorošne političke ciljeve. 

Marinković je gostujući u emisiji “Politikon” produkcije “HelmCast” rekao da ima utisak da su Aleksandar Vučić, Bakir Izetbegović i Kolinda Kitarević u stalnoj vezi i da dogovorno prave krize u regionu kako bi  podigli sebi rejtin pred izbore ili da skrenu pažnju javnosti sa drugih tema.

Igor Marinković (Foto: Jutjub)

On je objasnio da se to nabolje vidi što odamh po završetku izbornih procesa prekidaju i tenzije a onda se lepo druže tokom diplomatskih poseta ili na ragionalnim konferencijama.

Komentarišući poslednji carinski sukob Hrvatske i Srbije, on je rekao da bi Hrvatska napakostila Srbiji kad god to može ali da je deo kriza dogovoren na novou političkih elita u ovim zemljama.

– Imamo Bakira koji će da uradi ne znam šta Vučiću, Vučiča koji će ne znam šta Bakiru, Kolindu Srbiji itd. Kad prođi zbori odmah je idila, organizuju regionali kongres, Dačić im peva, i to samo šest dana nakon “počinje rat” – objasno je urednik portala “Pravda“.

Igor Marinković i voditelj Danilo Tvrdišić (Foto: Jutjub)

Kao jedan od primera dizanja tenzija zarad  zaluđivanja naproda on je naveo kakoo režimski mediji u Hrvatskoj i Srbiji vode trku u najavama ko će više oružja da kupi.

To pitanje je na 24 minutu.

Pročitajte još:

DOKLE VIŠE PONIŽAVANJA: Vašington preko USAID-a kontroliše Srbiju! (FOTO)

RUSIJA ĆE PODRŽATI RAZGRANIČENJE KOSOVA: Evo šta priča Dačić, pozivajući se na Putina! (VIDEO)

Izvor: Balkabreakingnews.com

Top