VUČIĆ NA NIŠANU: Berić otvoreno zapretio, “Vučić je umobolno go***, evo šta mu je poručio! (VIDEO)

Dejan Berić, srpski snajperista i višestruko odlikovan borac u Donbasu, na Fejsbuku je uputio žestoke poruke predsedniku Srbije, Aleksandru Vučiću

 

Berić optužuje Vučića da legalizuje kriminalne aktivnosti Bondstila, naziva ga umobolnim čovekom i go*netom!

“Čitam nekoliko dana još jedan mudar potez umobolnog Vučka. Jedina realna sila koja može nešto da promeni u Srbiji su ratni veterani, jer su se mnogo puta pokazali na delu. Da ne ratuju za političare i da se dižu za svoju zemlju. Uz redovno ponižavanje u institucijama, kupovinu lidera (nažalost pedera koje možeš kupiti ima i u veteranima) došli su na fenomenalnu ideju. Sada prodaju Kosovo za Spomenice i ulice.” – piše Berić.

“Niko se nije zapitao zašto se tek  sada dešava to u vezi spomenica??? Interesantno je da su one samo za borce sa Košara, a ne za sve koji su branili granicu. Nema lakih pozicija na liniji, ima samo teških i težih.” – ističe ovaj srpski borac.

“Međutim pre par meseci su se počeli veterani organizovati i onda nova podela i to baš u vreme kada planira to go*no da preda Kosovo Šiptarima i legalizuje trgovinu narkoticima kroz bazu Bondstil u pravcu Evrope i trgovinu organima kroz Bondstil u pravcu Turske i Saudijske Arabije.” – ističe Berić.

“Ne treba zaboraviti da je i ministarstvo odbrane naše zemlje predato takođe u ruke NATO paktu, kako drugačije objasniti njihov centar koji se nalazi upravo u ministarstvu odbrane.” – piše on i dodaje da to “znači da opozicije u Srbiji nema, jedino što imamo realno su veterani i sada su i njih razjedinili”.

“Da nije loše za Srbiju moglo bi se reći da je Vučko idealan strateg, šteta što tu svoju umobolnu strategiju ne sprovodi za neprijatelje Srbije. Uh, ja zaboravio, pa oni su ga i namestili na mesto rukovodećeg i oni ga i plaćaju.” – kaže Berić u svom kratkom komentaru na Fejsbuku.

“Ponekad mi je stvarno žao što metak ne može da leti dve hiljade kilometara!” – zaključuje Berić pomalo pretećim tonom.

NATO ŽELI ISTA PRAVA KAO MIGRANTI: Sablazan plan Brisela, nećete verovati šta zapravo žele! (VIDEO)

Izvor: Pravda

Top