OVO JE MONSTRUM KOJI SE ZABIO KOLIMA U LJUDE: Objavljene fotografije ubice iz Šarlotsvila, FBI pokrenuo istragu, oglasio se i Tramp! (VIDEO)

Troje mrtvih i oko 34 ranjenih rezultat je jučerašnjih krvavih nereda koje su izazvali ekstremni desničari i rasisti u američkoj saveznoj državi Virdžiniji

 

Protest pod motome “Ujedinimo desnicu”, koji su podržale brojne ekstremističke grupe ubrzo je prerastao u krvavi pir.

Jedna osoba je poginula, a 19 ih je povređeno kad je automobil u Šarlotsvilu uleteo u grupu kontramitingaša. Poginula je žena (32) koja je prelazila ulicu.

Druge dve žrtve su pripadnici snaga bezbednosti Virdžinije. Oni su poginuli kad se srušio njihov helikopter kojim su nadgledali situaciju u Šarlotsvilu. Poginuli su pilot Džej Kulen (48) i Berk M.M. Bejtis, koji je danas trebao da proslavi 41. rođendan

Svedoci tvrde da je lhelikopter išao poprilično nisko, i da je u jednom trenutku počela da rotira i spušila se u šumarak i eksplodirala.

FBI je otvorio istragu o okolnostima u kojima se muškarac u automobilu u subotu zaleteo u masu. Televizijska mreža CNN objavila je da je osumnjičen, Džejms Aleks Filds (20), koji je došao iz Ohija, optužen za ubistvo, nanošenje povreda i napuštanje mesta nesreće.

FBI pokreće je pokrenuo istragu s obzirom na to da je Filds došao iz Ohaja, na severoistoku SAD, zbog čega u istragu mora da se uključi savezna policija.

Pročitajte još: AMERIKA TONE U HAOS: Scene iz holivudskih filmova, gaze ljude kolima, obaraju helikoptere, već ima mrtvih! (VIDEO)

VUČIĆ PRELOMIO: Menjamo Ustav, pa pravimo osovinu sa Albancima! (VIDEO)

KIM MOBILIŠE MASE: 3.5 miliona ljudi se prijavilo za rat sa Amerima, da li je ovo najveća vojska na svetu?! (VIDEO)

Izvor: Kurir

Top