ZASTRAŠUJUĆI PRIZOR: Tinejdžer ušao u vodu da spere pesak, a izašao obliven krvlju! (VIDEO)

Kada je izašao iz mora, imao je pesak na nogama, pa se vratio u vodu. Zatim je otišao po svoje cipele i video krv na nogama. Ta stvorenja su jela njegovu kožu i on je obilno krvario, rekao je otac nesrećnog 16-godišnjaka.

 

 Print screen youtube

KADA se kupate u Australiji ne treba da se plašite samo ajkula. U to se najbolje uverio Sem Kazinaj, kada je, posle veslanja, izašao iz mora sa krvavim nogamajer su ga napale “morskih uši”.

Kako prenosi Sputnik, ovaj 16-godišnjak je u subotu, 5. avgusta, otišao na plažuu Brajton, u blizini Melburna, na veslanje.

– Kada je izašao iz mora, imao je pesak na nogama, pa se vratio u vodu. Zatim jeotišao po svoje cipele i video krv na nogama. Ta stvorenja su jela Semovu kožu ion je obilno krvario – rekao je njegov otac Džerod Kazinaj.

Otac je odveo sina u bolnicu jer nisu uspeli da zaustave krvarenje, a nisu mogli nida vide bilo kakvu povredu.

– Čim bismo obrisali njegove noge, one su ponovo nastavile da krvare – rekao je on.

Dok je Sem ležao u bolnici, gde su doktori bili tajanstveni povodom uzroka krvarenja, njegov otac je bio odlučan da sazna šta je napalo  šta je napalo njegovog sina. Otišao je na plažu sledeće noći, uzeo uzorak vode, odneo ga kući i u njega ubacio crveno meso. Tada je otkrio gomilu mikroskopskih bića koja su napala meso, kao i noge njegovog sina.

Alistar Pur, stručnjak za morske beskičmenjake na Univerzitetu u Novom Južnom Velsu, rekao je da su krivci bile morske uši. Ipak, on je dodao da nikada nije video tako strašan slučaj.

Morske uši su parazitska stvorenja, koja se hrane raznim ribljim vrstama u južnom Pacifiku i na Karibima.Do sada nisu bile poznate po tome da jedu ljudsko meso.

 

Izvor: Večernje Novosti

Pogledajte još:

Top