NIŠTA BEZ USTAŠKIH POZDRAVA: Tompsonov koncert okupio hiljade ljudi, država sufinancira ludilo! (VIDEO)

U Slunju, uoči koncerta Marka Perkovića Tompsona, poznatog po veličanju ustaštva, ponovo nije moglo ni bez ustaškog pozdrava, navodi portal Index.hr

 

U grad su već u popodnevnim satima došle na hiljade Tompsonovih obožavalaca, od kojih su neki u vojničkim uniformama, neki su ogrnuti hrvatskim zastavama, a neki se “nisu mogli uzdržati” od nošenja majica i zastava sa ustaškim pozdravom “Za dom spremni”, navodi portal.

“Za razliku od Knina, međutim, gde je policija privodila osobe koje su skandirale ustaški pozdrav, u Slunju policija još uvek nije nikog privela. Hoće li tako ostati do kraja koncerta, ostaje da se vidi”, navodi Index.

Portal ocenjuje da će po svemu sudeći, u Slunju večeras na Tompsonovom koncertu biti više ljudi nego što ih je bilo na zvaničnom obeležavanju Dana pobede u Kninu.

Hrvatsko Ministarstvo ratnih veterana potvrdilo ranije da će 5. avgusta u Slunju biti “sufinansijer” koncerta Marka Perkovića Tompsona povodom godišnjice “Oluje”.

Operacija “Oluja” trajala je od 4. do 9. avgusta 1995. godine, a njen cilj bilo je zauzimanje najvećeg dela teritorije Republike Srpske Krajine. Sa teritorije RSK koju je zauzela hrvatska vojska izbeglo je više 200.000 Srba, a ubijeno je nekoliko hiljada.

Pročitajte još: BOLESNI TREND U AMERICI: Sami od sebe prave invalide jer se osećaju “previše sposobno”! (VIDEO)

MLADEN IVANIĆ – “BOSNA NEĆE U NATO”: Optužbe Amera da je Srbija pod ruskim uticajem “besmislene teze, naručene i plaćene od lobističkih grupa!” (VIDEO)

ZASLUŽENA SMRT MILITANATA ISIL-a U SIRIJI: Najnovija dejstva ruske avijacije u provinciji Dejr el Zor! (VIDEO)

Izvor: Tanjug/Srna

 

Top