ALARMANTNO U TREBINJU-PODMETNUT POŽAR: Vatra se širi prema minskom polju, gore električni stubovi – vatrogasci nemoćni! (VIDEO)

Požar u rejonu Slivnice na južnom obodu trebinjske opštine u poslepodnevnim časovima se rasplamsao, pa je i grad prekrio dim.

U trebinjskoj Vatrogasnoj jedinici kažu da je vatru teško gasiti zbog minskih polja, ali da za sada ne preti selima u ovom delu trebinjske opštine.

Vatrogascima i pripadnicima civilne zaštite pridružili su se i šumari.

Helikopter Vlade RS nadleće teren da proveri da li može prići vatrenoj stihiji sa neke strane.

Vatrogasci kažu da je na ovoj lokaciji četiri puta izbijala vatra u kratkom periodu i da je bila ugašena, pa sumnjaju da neko podmeće požar uz minska polja.

Na izmaku su snaga i apelovali su da im je hitno potrebna oprema i vatrogasna odeća.

U ovoj jedinici kažu da objekti nisu ugroženi, ali da je vatra zahvatila električne stubove od Orašja prema Slivnici.

Linija požara zahvatila je sela Slivnicu, Mrnjiće i Orašje. Na terenu je osam vatrogasaca, pripadnici Civilne zaštite i pet vozila.

U Vatrogasnoj jedinici Trebinje za “EuroBlic” kažu da su četiri puta gasili požar skoro na istim mestima, te da sumnjaju da neko pali vatru u blizini minskih polja.

Podvlače i da su na izmaku snage, te da ima treba oprema za gašenje požara.

Pročitajte još: DA LI OVU ARMIJU IKO MOŽE ZAUSTAVITI: Kina pokazala do sada neviđeno oružje, velika parada u Mongoliji – Crveni zmaj se probudio! (VIDEO)

AMERIČKI MEDIJI UPOZORAVAJU: Turska i Rusija dogovaraju podelu teritorija, Evropa će se raspasti – evo šta čeka Srbe i Albance!

POČELO JE – OVO MU NEĆE OPROSTITI: Vučić krenuo u obračun sa opozicijom, najpoznatiji magazin u Srbiji ugašen – skandal u Beogradu!

MILAČIĆ UDARIO PO PENSU: Potpredsednik SAD nije dobrodošao, nismo zaboravili ubijanje naše dece – platićete nam!
Izvor: Blic

Top