APSOLUTNI HIT SVIH VREMENA: Pogledajte zašto SAD ne smeju da učestvuju u ruskom tenkovskom takmičenju, ovom blamu se još uvek smeju u Rusiji – NATO debakl u Nemačkoj!

Prošlogodišnji debakl snaga SAD na vežbama u Nemačkoj postao je ponovo hit na internetu uoči predstojećeg tenkovskog biatlona, koji se tradicionalno održava u Rusiji, i u kojem učestvuje i Srbija

Video koji je izazvao ogromnu pažnju prikazuje pad nekoliko oklopnih vozila vojske SAD tokom demonstracije vazdušnog desanta, dok se u pozadin cuje grohot snimatelja i likovanje.
Za slučaj da se pitate, popularni ”Hamviji” su po svoj prilici bili prazni, a za incident je osuđen narednik 91og konjickog puka D, prema navodima vojske.

Prema nezvaničnim informacijama, neslavni podvig je delo 173 padobranske brigade SAD, a brzina pri kojoj su se nakon pada iz čuvenog C 130 ”Herkulesa” susreli sa zemljom 160km/h, dok je cena jednog ovakvog vozila oko 200 000 dolara, u zavisnosti od opreme i oklopa.

PUKLA BRUKA U RUMUNIJI: NATO doživeo debakl opet, 12 američkih vojnika povređeno na vežbama – završili u bolnici… (VIDEO)

VOJNICI LUĐI OD BOMBAŠA SAMOUBICE: Pogledajte kako Egipćani reaguju kad se zaleti bombaš samoubica, ovakav podvig još niste videli! (VIDEO)

AMERIČKI EKSPERT OTKRIO ZASTRAŠUJUĆU ISTINU: Uništenje SFRJ je bio samo eksperiment, zanemećete kad čujete šta nas tek čeka!

Kako to rade u Rusiji, pogledajte u videu ispod.

Sada već legendarni video neuspeha kopnenog desanta SAD i NATO na vežbama u Portugalu, godinama kruži internetom izazivajući smeh i nevericu.

Završne pripreme tenkista za vojne igre u Rusiji

Dvonedeljni “Tenkovski biatlon” počinje u subotu, uz očekivano učešće 19 zemalja. Žrebom je odlučeno da naši tenkisti prvu trku voze u nedelju, kada će naspram sebe imati ekipe Ruske Federacije i Kirgizije.

Pet tenkovskih posada Vojske Srbije će intenzivno trenirati do početka takmičenja, a vođa tenkovske ekipe potpukovnik Saša Todorov, ocenjuje da je moral naših takmičara na zavidnom nivou.

Pored učešća na “Tenkovskom biatlonu”, na ovogodišnjim Međunarodnim igrama ekipa Vojske Srbije, predvođena potpukovnikom Miroslavom Jovanovićem, učestvovaće i u discilini “Poljska kuhinja”.

Pročitajte još: “IĆI ĆE KAMILAMA NA MARS”: Urnebesni zakoni u RS, nećete poverovati šta je Dodik smislio – ovo više nije smešno!

ŽESTOKE BORBE: Tigrove snage gaze ID, sirijska vojska na korak od Deir ez Zora – teroristi drhte! (MAPA, VIDEO)

PUTIN DAO ZELENO SVETLO: Pogledaj 3D prikaz ”Šturm” projekta koji će služiti za obuku u Nišu, čeka se reakcija NATO – ovo nisu očekivali…! (VIDEO)

RUSI ODBRUSILI NATO SLUGAMA U BEOGRADU: Vučić dobio upozorenje iz Moskve, ruski akademik i ekspert otkriva – evo šta SAD pokušavaju ! (VIDEO)

Izvor: BBN, Tanjug

Top