PUKLA BRUKA U RUMUNIJI: NATO doživeo debakl opet, 12 američkih vojnika povređeno na vežbama – završili u bolnici… (VIDEO)

Nakon pisanja rumunskih medija o incidentu na vežbama u kojima je učestvovala i Srbija, tokom koje su vojnici i PVO SAD doživeli debakl promašujući 5 od 6 meta, Rumuniju je potresao novi skandal

Portparol komande NATO u Rumuniji otkrio je da su 12 padobranaca vojske SAD povredjeni tokom noćne misije proteklog vikenda.

Prema navodima rumuskih medija, incident se desio u subotu ujutru nedaleko od baze Campia Turzi na severozapadu Rumunije.

Zvaničnici vojske SAD izjavili su da je oko od oko 500 vojnika koji su učestvovalihttps://www.youtube.com/watch?v=i9ctDiQ3rm8 u vežnbama, 12 povređeno, od čega jedan sa ozbiljnijim povredama leđa.

Portparol vojne bolnice istakao je da je 11 vojnika otpušeno s lečenja, a da je jedan zadržan još nekoliko dana.

Vojnici SAD su učestvovali u vežbama ”Saber Gardian 17”, kojie imaju za cije ”učvršćivanje saradnje članica NATO”, prvenstveno Bugarske, Mađarske i Rumunije.

Pročitajte još: HRVAT IZ ZADRA POKRENUO REVOLUCIJU: Zakoni se na njega više ne odnose, evo kako da se oslobodite terora države i pobedite sistem – ovo niste znali sigurno! (FOTO)

ŠOK U CRNOJ GORI: Poljski državljanin izazvao požar u Herceg Novom, priznao sve u protvoru – evo šta se stvarno desilo!

SKANDAL U ŠVEDSKOJ: Nacista prekinuo meč Ferer-Verdasko uzvikujući … (VIDEO)

Izvor: BNN

Top