SRPSKOG PEVAČA HTELI DA GAĐAJU RAKETOM U HRVATSKOJ: Policijski brod sprečavao napad u Splitu, Bajagu čuvali kao Tita – evo kako je izgledao koncert! (VIDEO)

Bajaga je pre dva dana nastupao na hrvatskom festivalu “San sustipanske noći” u Splitu. Međutim, brojni Splićani nisu bili zadovoljni odlukom organizatora da dovedu srpskog rokera, pa su isplanirali napad na koncert. Hvala Bogu, nesreća je na vreme izbegnuta.

Kako prenose hrvatski mediji, pre koncerta se okupilo između 150 i 200 huligana, čija je namera bila da prekinu koncert. Želeli su da na binu ispale signalnu reketu, ili u publku bace suzavac, topovski udar ili bilo šta drugo što bi izazvao haos među posetiocima.

Policija je na vreme sprečila incident. Njihova vozila su blokirala put, a ispred ulaza je bilo desetak interventnih policajaca sa punom opremom. Policajci su mislili na sve, pa su angažovali i policijsko plovilo i tako sprečili potencijalni napad sa vode.

Huligani su u jednom trenutku krenuli prema masi, ali čim su videli ogromno obezbeđenje povukli su se bez razmišljanja, pa je koncert održan bez incidenta.

Pročitajte još: BALKAN U STRAHU – JEZIVE PRETNJE ISIS-A: “Nismo vas zaboravili”, Srbija prva na udaru! (VIDEO)

IPAK STIŽU AVONI U HRVATSKU – NEVEROVATNA IZJAVA “BESNOG PSA” O “OLUJI”: Nećete verovati šta Amerikanci uče decu u školama! (VIDEO)

ŠTA SE TO BRE OVDE DOGADJA – TRAMP NE ZNA ŠTA PRIČA: Konstantne kontradikcije u izjavama američkog predsednika, senilan ili samo laže!? (VIDEO)

Izvor: Vesti onine, Pravda

Top