ŠTA SE TO BRE OVDE DOGADJA – TRAMP NE ZNA ŠTA PRIČA: Konstantne kontradikcije u izjavama američkog predsednika, senilan ili samo laže!? (VIDEO)

Znamo da su se Donald Tramp i Vladimir Putin upoznali, a odgovor na pitanje “kada” zavisi od toga kojoj ćete Trampovoj tvrdnji poverovati.

 

Protekle nedelje, kod kuće i u inostranstvu, predsednik je dao niz izjava koje nemaju veze sa stvarnošću, a koje se odnose na tržište akcija, “ekonomiju koja jača”, NATO itd. Ipak, možda najveću pažnju privlače njegove nejasne izjave o poznanstvu s ruskim liderom.

 Od 2013. do 2016. Tramp je na pitanje da li se upoznao s Putinom davao veoma različite odgovore: “Jednom smo se sreli.”

– Jednom, da. Odavno. Uzgred, odlično smo se slagali.

– Veoma dobro sam ga upoznao zato što smo obojica bili gosti u emisiji ‘60 minuta’, pripadali smo istom taboru.

– Nikada nisam upoznao Putina. Ne znam ko je Putin.

Ne verujem da sam ga upoznao. Mislim, da li je bio u istoj prostoriji ili tako nešto. Ali, mislim da nije.Nisam ga upoznao. Nisam provodio vreme s njim. Nisam večerao s njim. Nisam planinario s njim. Ne znam – i ne bih imao pojma ko je on osim ako bi mi pokazali njegovu sliku.

PUTIN: Nikada ga nisam upoznao. (Jun, intervju za NBC).

PUTIN:Drago mi je da sam vas upoznao, gospodine predsedniče. (Kratak objavljeni deo njihovog sastanka u petak)

Tramp je u početku tvrdio da je upoznao Putina na poslovnom sastanku u Rusiji ili kada je bio vlasnik kompanije koja je organizovala Izbor za mis sveta održan u Moskvi 2013. Kao novajlija u politici, pre predsedničke kampanje i u njenoj ranoj fazi smatrao je da će biti korisno da tvrdi da poznaje Putina, kako bi pokazao da ima sve što je potrebno da se izbori sa svetskim liderom. Kasnije, kada je pretila opasnost da javnost pomisli da je previše blizak Putinu, promenio je ploču.

Da li je Putin imao bilo kakve veze sa američkim izborima?

TRAMP o tome da li je Rusija uticala na izbore u SAD 2016: To NIKO STVARNO ne zna.

Potom je dodao: Dakle, to je bila Rusija, a verujem i drugi. (Konferencija za medije u Poljskoj u četvrtak).

NIKI HEJLI, američki ambasador u UN:SVI ZNAJU da je Rusija bila umešana u naše izbore. (“Stanje nacije” na kanalu CNN).

Dokazi pre govore u prilog uverenosti Hejlijeve, nego nesigurnosti njenog šefa. Više američkih obaveštajnih agencija zaključilo je da je Rusija uticala na kampanju, kako bi osigurala prednost Trampu u odnosu na Hilari Klinton.

Zvaničnici Bele kuće tvrde da su na privatnom sastanku u petak pitali Putina o tome. Kremaljski zvaničnici su imali potpuno suprotan stav, rekavši da su imali utisak da je Tramp prihvatio Putinove tvrdnje da Moskva nije učinila ništa da bi uticala na izbore.

U Poljskoj, Tramp je, nasuprot tome, tvrdio da je to možda bila Rusija, da je to verovatno bila Rusija i da je to stvarno bila Rusija, istovremeno insistirajući na tome da su to možda bile i druge zemlje: “Neću da dajem konkretne izjave.”

Pročitajte još: IPAK STIŽU AVONI U HRVATSKU – NEVEROVATNA IZJAVA “BESNOG PSA” O “OLUJI”: Nećete verovati šta Amerikanci uče decu u školama! (VIDEO)

TRAMP ŠOKIRAO SVET NOVOM IZJAVOM: Putin plače od smeha, šta će Hilari da kaže na ovo? (VIDEO)

POROŠENKO DONEO ODLUKU KOJA ZNAČI RAT: Provocira Rusiju da napadne prva, kako će Putin reagovati na ovo?! (VIDEO)

Izvor:

Top