ZAPALILA DRUŠTVENE MREŽE: Ivanka želi očevu stolicu – Ameri pobesneli, pogledajte kako su je ispljuvali! (VIDEO)

Vest da je Ivanka Tramp na jednom skupu tokom samita G20 u Hamburgu sela u stolicu svog oca, predsednika SAD, izazvala je žestoke i ne baš pozitivne reakcije na društvenim mrežama u Americi

 

Zašto do vraga Ivanka Tramp prisustvuje umesto oca sastancima G20? Koje su njene kvalifikacije? Ko je glasao za nju? – napisao je pisac Čarls Blou na Tviteru, prenosi Indipendent.

– Zato što je neizabrana, nekvalifikovana, nespremna pripadnica njujorškog visokog društva najbolja ličnost da predstavlja američke nacionalne interese – rekla je novinarka i dobitnica Pulicerove nagrade En Eplbaum.

O tome da je Ivanka zamenila svog oca za stolom i sedela pored kineskog predsednika Si ?inpinga oglasio se i kolumnista NJujork tajmsa Nikolas Kristof.

– Za mene izgleda kao da su SAD banana-republika koju predstavlja jedna neiskusna ćerka – naveo je on.

Reakcije na društvenim mrežama su usledile nakon što je članica ruske delegacije Svetlana Lukaš objavila sliku Ivanke Tramp – koja je kasnije izgleda izbrisana – kako sedi za stolom sa svetskim liderima pored britanske premijerke Tereze Mej i kineskog predsednika Si ?inpinga.

– Drugi dan samita G20 počinje sa Afrikom, migracijom i zdravstvom. Ivanka prati predsednika Trampa. I menja predsednika Trampa za stolom G20 kad on ode na bilateralne sastanke – napisala je ruska zvaničnica.

Naučni saradnik za nacionalnu bezbednost u Centru za američki napredak Brajan Katulis napisao je na Tviteru da se Tramp ponaša kao “korumpirani arapski diktator”.

Metju Daud, politički strateg koji je vodio kampanju DŽorža Buša 2004. godine kaže da bi u slučaju da su Barak Obama ili Hilari Klinton tako isticali svoju decu pristalice Trampa žestoko reagovale.

– Zamislite šta bi Trampove pristalice ili republikanci rekli da su Čelsi ili Malija to radile? Mi smo republika, ne monarhija – zaključio je on.

Bela kuća je navela da je Tramp izašao iz prostorije nakon čega se Ivanka premestila napred kada je direktor Svetske banke govorio o temama bitnim za novi fond o ženskom preduzetništvu koji ona vodi.

Nemačka kacelarka Angela Merkel rekla je novinarima da njoj nije smetalo što je Ivanka sedela pored visokih zvničnika jer delegacije same odlučuje ko će sedeti za stolom u odsustvu predsednika.

– Ivanka Tramp pripada američkoj delegaciji tako da je to u skladu sa onim što rade i druge delegacije. A poznato je i da ona radi u Beloj kući i da ima odgovornost za neke inicijative – rekla je ona.

Pročitajte još: EVO ZAŠTO I O ČEMU SU PUTIN I TRAMP PRIČALI 2 SATA: Američki predsednik oduševljen Putinom – „Veoma ozbiljni i uticajni krugovi“ u SAD sprečavaju Trampa da popravi odnose s Rusijom! ( VIDEO)

BLICKRIG POD OKRILJEM NOĆI: Sirijske snage pokrenule veliki napad prema Golanskoj visoravni, uskoro primirje – SAA juriša na Al Kaidu! (VIDEO/MAPA)

ERDOGAN LUPIO ŠAKOM O STO – “TURSKI SULTAN” OBJASNIO G20: Predsednik Turske zauzeo snažan stav pred svetskim liderima! (VIDEO)

Izvor: Tanjug

Top