BLICKRIG POD OKRILJEM NOĆI: Sirijske snage pokrenule veliki napad prema Golanskoj visoravni, uskoro primirje – SAA juriša na Al Kaidu! (VIDEO/MAPA)

Uprkos izraelskim napadima, Sirijska arapska armija (SAA) i njeni saveznici, pokrenuli su veliki napad na teritoriji jugozapadne pokrajine Kunejtra.

Sirijska arapska armija pokrenula je tokom noći masivan napad napad na položaje sirijske Al Kaide u blizini okupirane Golanske Visoravni.

Napad SAA, u kom su, u okviru Snaga nacionalne odbrane, učestvovale i lokalne libanske i palestinske dobrovoljačke jedinice, pokrenut je u pravcu grada Samdanija.

Vojni izvori sirijskih medija izveštavaju da je na samom početku operacije primećen veći broj izraelskih osmatračkih bespilotnih letelica, od kojih je određeni broj i onesposobljen.

Iako, za sada, nisu zabeležena poletanja izraelskih aviona, snage lojalne vlastima u Damasku izrazile su spremnost da nastave napredovanje uprkos očekivanim udarima sa druge strane granice, kao što je to bio slučaj i tokom prethodnih pokušaja sirijskih snaga da oslobode granično područje od terorista.

Pročitajte još: ID U IRAKU SPALA NA STOTINAK KVADRATA: Teroristi opkoljeni, komandanti se digli u vazduh pred televizijskim kamerama – Kalifat pada danas u Mosulu! (VIDEO)

ERDOGAN LUPIO ŠAKOM O STO – “TURSKI SULTAN” OBJASNIO G20: Predsednik Turske zauzeo snažan stav pred svetskim liderima! (VIDEO)

IZVEŠTAJ IZ SNAJPERSKOG GNEZDA: Poljski volonter u Siriji snimao lov na teroriste, pogledajte dan jednog snajperiste u Raci! (VIDEO)

TEHERAN SPREMAN DA ZARATI SVAKOG ČASA: Iranska mornarica zauzela saudijski brod, incident u Persijskom zalivu – ovo im nisu oprostili! (VIDEO)

DIPLOMATSKI SKANDAL U BIH: U Srebrenici sprečili postavljanje biste ruskom ambasadoru, Srbi traže hapšenja zbog napada na Vučića! (VIDEO)

Izvor: Pravda

Top