RUSKI TURISTI BESNI NA HRVATE: Evo kako je jedna Ruskinja opisala Hrvatsku, ovo im neće oprostiti – pukla bruka u Zagrebu!

Ruski turisti nezadovoljni su Hrvatskom ponudom ovog leta i kažu da je lošija u odnosu na prethodnu i da liči na “lepo pakovanje neukusnih bombona”, preneo je portal Index. hr.

Mlada majka Ana Jaroš, koja je u Hrvatskoj bila više puta, do sada je, kaže bila veoma zadovoljna, ali da je ove godine veoma razočarana.

– Hrvatska je u 2017. godini kao lepo pakovanje neukusnih bombona – kaže Jaroš, dodajući da je na fotografijama sve lepo, a da su u stvarnosti apartmani užasni, plaže pretrpane, a usluga u kafićima loša.

Smatra da bi sve to bilo i u redu kada ne bi bilo toliko skupo.

Ipak, ruska turistkinja je otkrila koje su, po njenom mišljenju, prednosti Hrvatske.

– Kaoprvo, kava i kokteli u kafićima su ukusni, kao drugo, detetu se sve jako sviđa, kao treće, zbog mora se isplati pretrpeti sve probleme”, navela je.

Polina Koroljkova u Hrvatsku dolazi svake godine, ali napominje da “u Hrvatskoj postoje pretrpana i ne baš čista mesta”.

– Upravo zato izbegavamo plaže u velikim gradovima – ne samo u Hrvatskoj, već svugde. U Hrvatskoj nisam videla nijednu prljavu betonsku plažu, iako sam obalom prošla nekoliko puta i bila na petnaest ostrva – ističe Koroljkova.

Za nju Hrvatska ne ostavlja utisak zemlje koja je skuplja od susedne Crne Gore, koja je, navodi, puno prljavija.

– Što se tiče cena, cena trajekta, posebno ako ste sa automobilom, restorana visokog kvaliteta. Apartmani su primereni svojoj ceni. Nisu jeftini, ali su dobri… – kazala je ona za RBTH, prenosi Index.

Pročitajte još: TAČI DOBIO UPOZORENJE IZ BEOGRADA: Posle ovoga će razmisliti da li mu se isplati da talasa previše, guvernerka Srbije otkrila – ko će ovo da plati Hašime?

ISTRA HOĆE DA SE ODVOJI OD HRVATSKE:-Mi nismo Hrvati nego Istrijani

TAČIJEV OČAJANIČKI POTEZ: Priština u panici nudi ”istorijski” dogovor Beogradu, Vučić na proleće priznaje ”nezavisno Kosovo” – evo šta traže Šiptari! (VIDEO)

POTVRĐENO – PAO DOGOVOR: Evropa konačno poklekla pred Putinom, velika pobeda Moskve – Mađarska i Bugarska stale uz Rusiju! (VIDEO)

AMERIČKI ZVANIČNIK BEZ DLAKE NA JEZIKU: NATO i EU bi da nam opet kroje kapu, javno se rugaju političkim obećanjima – “Region neće dostići EU ni za 30 godina!”

Izvor: Tanjug

Top