ASAD ODGOVORIO TERORISTIMA: Pogledajte kako je izgledalo uništavanje komande ID, Sirijci uzvratili žestoko – izbrisali teroriste kao gumicom! (VIDEO)

Ruski bombarderi Tu 95 bombardovali su skladište municije i komandni štab ID u Siriji

U napadu su korišćene najmodernije strategijske krstareće rakete, a prema navodima ruskih medija u akciji su uspešno upotrebljene tri rakete koje su pogodile ciljeve u Homsu i Hami.

Odluka o upotrebi krstarećih raketa tipa X101 doneta je u saglasnosti sa komandom provicije Homs, koja je došla kao odgovor na ofanzivu terorista koja traje već nekoliko dana u tom regionu.

Pročitajte još: PUTIN TESTIRAO NOVU RAKETU: Ruski bombarderi uništili komandni centar terorista, Rusija šalje snage da čuvaju sirijsku granicu – Moskva nezadovoljna pregovorima o Siriji! (VIDEO)

NEĆETE ZNATI DA LI DA SE SMEJETE ILI DA PLAČETE: Neviđeni skandal u Beogradu, evo koliku je kaznu dobio Darko Šarić – ovo može samo u Srbiji!

KATAR IZNEO KONTRAULTIMATUM ARAPSKIM ZEMLJAMA: Ako hoćete da vam ispunimo zahteve, prvo uradite ovo – Saudijci pobesneli….! (VIDEO)

OVO NISU OČEKIVALI – SAD ZAPREPAŠĆENE: Iranci uprkos sankcijama napravili protivazdušni sistem jači od S-300 (VIDEO)

POTVRĐENO – PAO DOGOVOR: Evropa konačno poklekla pred Putinom, velika pobeda Moskve – Mađarska i Bugarska stale uz Rusiju! (VIDEO)

Izvor: BBN

Top