ŽENE SE SA LIKOVIMA IZ DEČIJIH CRTAĆA – AKO OVAKO NASTAVE, ZA 100 GODINA IH NEĆE BITI – Japanske virtuelne perverzije dobijaju legitimnost braka! (VIDEO)

Japanski muškarci vezuju “digitalni čvor” sa mladama koje su likovi iz virtuelne realnosti, i ceremonija je čudna koliko i zvuči

 

Mladoženje u Japanu sada mogu da se ožene sa likovima iz crtanih filmova, virtuelne realnosti, pokazala  je cerominija  u Tokiju u petak.

Koncept dolazi od “anima” igre ” Nitzuma lovelixCation”, gde igrači mogu da razviju odnos i imaju devojku u svetu virtuelne realnosti.

Pored toga što igraju “Nitzumu kod kuće, zahvaljujući stvaraocima igre, igrači sada mogu da imaju ceremoniju venčanja kojom se vezuju za svoju virtuelnu devojku i u pravom životu.

Pročitajte još: OVO SU NAJTRAŽENIJA ZANIMANJA: Evo šta vam je potrebno da se zaposlite u Rusiji, velika prilika za sve Balkance!

ŽESTOK KONTRANAPAD: Sirijski snajperista snimao borbe u srcu kalifata, pogledajte kako lovi teroriste po Raki – teroristi povratili prestonicu na juriš! (VIDEO)

OVO NEMA NI U HOLIVUDU: Britanci šokirani, Rusija predstavila najnoviju generaciju sistema ”Ratnik” – Putin pravi neuništivu armiju! (VIDEO)

Izvor: RT/BBN

Top