NAVIJAČI VOJVODINE I ZVEZDE SE OPROSTILI OD DIMITRIJA: Grmelo u Novom Sadu i Beogradu, ovako se poštuju heroji – večna slava heroju Novorusije! (VIDEO)

Navijači Vojvodine i Crvene Zvezde su se danas oprostili od heroja Novorusije Dimitrija Jojića počasnom povorkom i koreografijama na tribini

 

Navijači Vojvodine prošetali su glavnim gradskim bulevarom do stadiona, pevajući pesme i noseći transparente i slike u znak sećanja na palog saborca i vernog navijača Vojvodine, člana navijačke grupe Pandora i pripadnika pokreta SNP Naši.

Navijači Crvene zvezde takođe su odali počast Dimitriju na svom prvom meču svog tima u novoj sezoni, protiv Florijane s Malte pokazali solidarnost sa pristalicama Vojvodine.

Delije su istakle transparent posvećen Dimitriju Saši Karanu, bivšem pripadniku Firme koji je poginuo u ratu u Siriji.


Navijači Vojvodine i prijatelji iz kraja i podgrupe ”Pandora” su uz bakljadu i pesmu u njegovu čast ispratili prijatelja, komšiju i heroja Novorusije.

Pročitajte još: SAHRANA UZ SVE VOJNE POČASTI: Telo heroja Novorusije stiglo u Moskvu, prijatelji iz Novog Sada spremaju oproštaj – navijači najavili bakljadu u čast Dimitrija! (FOTO)

Izvor : BBN, SRBIJA DANAS, ESPRESO

Top