KIM URUČIO SMRTNU PRESUDU: “Bedna smrt psa u bilo koje vreme, na bilo kom mestu i bilo kojim metodama od ovog trenutka”! (VIDEO)

Severna Koreja je danas saopštila da se obavezuje da će pogubiti bivšu predsednicu Južne Koreje Park Geun-hje i šefa južnokorejske obaveštajne službe iz perioda njene vlasti Li Bjoung Hoa

 

Severna Koreja danas je saopštila da se obavezuje da će pogubiti bivšu predsednicu Južne Koreje Park Geun-hje i šefa južnokorejske obaveštajne službe iz perioda njene vlasti Li Bjoung Hoa, optužujući ih za planiranje ubistva vrhovnog severnokorejskog vođe Kim Džong Una, prenosi AP.

Navodi se da je zvanična agencija Severne Koreje KCNA objavila da će ta zemlja primeniti “smrtnu kaznu” nad smenjenom južnokorejskom predsednicom i njenim šefom obaveštajne službe i da će ih stići “bedna smrt psa u bilo koje vreme, na bilo kom mestu i bilo kojim metodama od ovog trenutka”.

KCNA je navela i da Severna Koreja zahteva od Južne Koreje da predaju Parkovu i Lija.

AP podseća da je južnokorejska predsednica smenjena i uhapšena u martu ove godine zbog korupcijskog skandala i navodi da severnokorejska propaganda često sadrži ekstremne tvrdnje.

Severna Koreja je u maju optužila američke i južnokorejske špijunske agencije da su pokušale da ubiju Kima korišćenjem biohimijskog oružja.

Pročitajte još: NOVI ŽIVOT ANTIČKOJ PRESTONICI RIMSKOG CARSTVA: Planovi za izgradnju modernog amfiteatra u Sremskoj Mitrovici! (FOTO, MAPA, VIDEO)

RUSI MODERNIZUJU SVOJE MORSKO ČUDOVIŠTE: “Admiral Kuznjecov” gospodariće okeanima još 20 godina! (VIDEO)

VEDRANA RUDAN:Kako se živjelo u Titovoj Jugoslaviji? Nije bilo demokracije, danas je ima. Nije se smjelo govoriti da je Tito zločinac, danas se smije.

Izvor: Tanjug

Top