JEZIVO!-POLICIJSKI SLUŽBENIK UDARA GLAVNOG TAJNIKA ŽIVOG ZIDA TIHOMIRA LUKANIĆA(VIDEO)

OVO RADI HRVATSKA POLICIJA U SLUŽBI HDZ Režima! Ovako se uništava sloboda. Ovako se uništava ljudsko dostojanstvo i pravo na dom.

Policijski službenik udara Glavnog tajnika Živog zida Tihomira Lukanića.

Policijski službenici guše vijećnika županijske Skupštine Varaždinske županije Marijana Dominka.
Nakon ovih događaja nitko od interventnih policajaca nije htio dati broj značke jer su svjesni da su itekako prekoračili svoje ovlasti i da zbog ovoga mogu zaraditi minimalno suspenziju.

Marijan Dominko je pao u nesvijest prilikom policijskog postupanja. Nakon toga ga je hitna pomoć odvela u bolnicu u Pulu i dala mu infuziju.

Ovo je moderna Hrvatska koja vama može uzeti sve ali vi nemate pravo da se bunite radi toga!

EKSKLUZIVNE SNIMKE SA DELOŽACIJE IZ MOTOVUNAPolicijski službenik udara Glavnog tajnika Živog zida Tihomir Lukanić. Policijski službenici guše vijećnika županijske Skupštine Varaždinske županije Marijana Dominka.Nakon ovih događaja nitko od interventnih policajaca nije htio dati broj značke jer su svjesni da su itekako prekoračili svoje ovlasti i da zbog ovoga mogu zaraditi minimalno suspenziju.Marijan Dominko je pao u nesvjest prilikom policijskog postupanja. Nakon toga ga je hitna pomoć odvela u bolnicu u Pulu i dala mu infuziju. Do kada ćemo trpjeti ovakav teror policija koji podsjeća na najtamnije dane fašizma?Podijelite obavezno da svi vide!

Posted by Živi zid on Saturday, June 24, 2017

Ovaj problem može se dogoditi svakome, pa čak i onome tko se ne nada da bi mu se mogao dogoditi.

Posted by Živi zid on Saturday, June 24, 2017

Pročitajte još:

Izvor:globalno.org

 

Top