NOĆ IZ HORORA U BEOGRADU: Nezapamćen broj nesreća i inervencija!

Tokom noći zabeleženo je 129 intervencija, od kojih 27 na javnom mestu i šest saobraćajnih nesreća

 

Prva saobraćajna nesreća dogodila se u 19.44 časova u Batajnici, u Ulici Majora Zorana Radosavljevića kod broja 246, kada je pregeldana muška osoba stara 23 godine koji nije zadobila povrede, izjavila je portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

U 19.46 sati u Ulici Bože Jankovića kod broja 11 povređena je ženska ososba stara 28 godina koja je zadobila lakšu povredu istegnuća vrata i prevezena je u Urgentni centar.

Devojčica stara 13 godina zadobila je beznačajne povrede u 20.06 časova kod ulica Pariske komune i Narodnih heroja, ali je prebačena u Institut za majku i dete.

U Ulici 29. novembra kod broja 19 u Malom mokrom lugu u 23.03 kola su sletela sa puta, ali nije bilo povređenih.

U 01.03 časova u Šangajskoj ulici u Batajnici kod kružnog toka lakše je povređena jedna osoba i prebačena je Urgentni centar.

Muška osoba stara 22 godine, koja nije bila vitalno ugrožena u saobracjajnoj nesreći kod Mirijevskog brda u 01.58 prebačena je u Urgentni centar.

Tokom noći bilo je alkoholisanih stanja i tuča, ali u beznačajnom broju.

Od hroničnih bolesnika za pomoć su se najviše javljali srčani bolesnici, asmatičari i bolesni sa malignim oboljenjima.

Juče je, prema njenim rečima, zabeleženo 145 intervencija Hitne pomoći od kojih 47 na javnom mestu, dok je broj saobraćajnih nesreća bio povećan – bilo ih je 14

Pročitaje još: SAD I RUSIJA NA TAJNIM SASTANCIMA: Zajednički interes dve svetske sile – šta se to dogadja iza zatvorenih vrata? (VIDEO)

VUČIĆ NA PORODILJSKOM: Predsednik Srbije radosno potvrdio – “dobio sam sina večeras”! (FOTO)

PUTIN DAO GARANCIJU: Srbija dobija prvih 6 migova sledećeg meseca, susret na marginama samita u Kazahstanu – panika u Prištini! (VIDEO)

Izvor: Večernje Novosti

Top