PUTIN UNIŠTIO MEKEJNA: Evo kako je ruski predsednik odgovorio na uvrede američkog senatora – smeje mu se cela zemlja! (VIDEO)

Predsednik Rusije Vladimir Putin je u intervjuu reditelju Oliveru Stounu izrazio žaljenje što državnici, poput američkog senatora Džona Mekejna, ne vide prave pretnje današnjice

 

„Zapravo, on mi je čak pomalo simpatičan. On je simpatičan zbog svog patriotizma i svoje doslednosti u odbrani interesa zemlje“, rekao je Putin.

Prema njegovim rečima, ljudi poput Mekejna „i dalje žive u starom svetu i ne žele da pogledaju u budućnost, ne žele da shvate koliko se svet brzo menja, ne vide stvarne pretnje i ne mogu da prevaziđu svoju prošlost, a ona ih sve vreme vuče nazad…

Putin je podsetio na žrtve SSSR u drugom svetskom ratu i činjenicu da su uvek bili uz savezničke snage.

ERDOGAN POKRENUO VOJSKU: Da li se sprema veliki sukob na Bliskom istoku? (VIDEO)

U okviru intervjua Stoun je ubacio deo govora senatora Mekejna iz februara ove godine u kome ruskog predsednika naziva ubicom.

„Putin je ubica. Nema moralnog izjednačavanja SAD i Putinove Rusije. Ponavljam, nema moralnog izjednačavanja između tog kasapina i KGB-ovog pukovnika i Sjedinjnih Američkih Država“, rekao je tada američki senator.

Mekejn je u maju izjavio da ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov nije imao šta da traži u Ovalnoj sobi Bele kuće.

Pročitajte još: ŠOKANTNE OPTUŽBE IZ ZAGREBA: Milošević i Tuđman imali zajedničke banke i zajedno pljačkali sirotinju – EU umešana u skandal! (VIDEO)

OPET PADAJU TEŠKE REČI: Iran nastavlja da raskrinkava krivce za napade u Teheranu, evo ko je još bio umešan! (VIDEO)

PREŠLI ZAMIŠLJENU CRTU NA PESKU: Ameri hoće osvetu, pogledajte šta su im Sirijci uradili! (VIDEO)

ERDOGAN POKRENUO VOJSKU: Da li se sprema veliki sukob na Bliskom istoku? (VIDEO)

Izvor: Sputnik

 

Top