SAD FINANSIRAJU MONSTRUME: Ruski mediji objavili šokantni video iz Iraka, ”humanitarne” organizacije i dalje ćute – ubijaju i muče iz zabave! (18+VIDEO)

Ruski mediji objavili su intervju sa fotografom Alijem Arkadijem, koji je radio uz jedinice koje su nastale od elitnih snaga Republikanske Garde (ERD) Sadama Huseina nakon okupacije pod patronatom SAD

Takozvane ERD su prema video svedočenju Alija, vršile su mučenja i likvidacije u stilu ID, javno likvidirali civile suda i dokaza, zbog čega je odlučio da izadje u javnost i obratio se takozvanih humanitarnim organizacijama širom sveta, ali zločini snaga SAD i Iraku naišli su na sluh u samo 3 od preko 30 organizacija koje su kontaktirane.

On je proveo nekoliko nedelja krajem prošle godine i početkom sa snagama ERD, da bi konačno progovorio kada više nije mogao da se izdrži grozote koje su zatvorenici doživljavali od stražara, preneli su ruski mediji.

SAD UBILE 500 CIVILA U SIRIJI: Ruski mediji prenose, zvanični Vašington uhvaćen u laži – masovni zločini u Siriji i Iraku! (VIDEO)

Pročitajte još: ID ZAPRETILA SRBIMA I HRVATIMA: Teroristi spremaju pokolj na Balkanu, panika u Zagrebu i Beogradu zbog terorističke pretnje – evo šta im je ID poručila! (FOTO)

HEZBOLAH ZAPRETIO PENTAGONU: Asadove snage povukle crvenu liniju, Tramp napravio veliku grešku – Iran ulazi u rat protiv ID! (VIDEO)

NEZAPAMĆENI TEROR U CG: Haos u Pogorici zbog NATO, režim preti hapšenjem i kaznama – alijansa brutalno ponižava Crnogorce!

MAKEDONIJA DOBIJA NOVO IME: Stoltenberg zakazao sastanak u Skoplju, sledeće godine ulaze u NATO – SAD otvoreno priznale!

Izvor: BBN

Top