TRAMP NE ŽELI MUSLIMANE U AMERICI: Ponovo se priča o kontraverznom zakonu! (VIDEO)

Američki predsednik Donald Tramp ponovo se založio za primenu njegove kontroverzne zabrane ulaska državljana nekih islamskih zemalja u SAD posle noćašnjih terorističkih napada u centru Londona.

“Moramo biti pametni, oprezni i čvrsti. Potrebni su nam sudovi da nam vrate naša prava. Potrebna nam je zabrana izdavanja viza kao dodatni nivo sigurnosti”, napisao je Tramp noćas na Tviteru.

Londonske vlasti istražuju navode o noćašnjim napadima, u kojima je ubijeno šestoro ljudi, a 48 je povređeno.

Tramp je na Tviteru počeo da objavljuje poruke u vezi s napadima oko sat vremena posle prvih medijskih izveštaja o njima, a napisao je i: “Šta god SAD mogu da urade da pomognu Londonu i Velikoj Britaniji, bićemo tu – MI SMO UZ VAS. BOG VAS BLAGOSLOVIO!”

Trampova administracija zatražila je ove nedelje od Vrhovnog suda SAD da momentalno vrati na snagu zabranu ulaska u SAD za građane šest većinski muslimanskih zemalja i izbeglica, tvrdeći da će SAD u tom slučaju biti bezbednije.

Niži sudovi zaustavili su primenu Trampove mere zabrane izdavanja viza za ulazak u SAD, navodeći različite razloge za takvu odluku, uključujući i Trampove izjave tokom kampanje za predsedničke izbore 2016. godine.

Pročitate još: PUTIN UZ BRITANCE: Potparol Kremlja izveštava!

VELIKA POBEDA SIRIJSKE ARMIJE: Oslobođena Maskana! Islamska država uništena u pokrajini Alepo! (VIDEO/MAPA)

TRAMP OBIČNA MARIONETA: Evo kome polaže račune!

Izvor: Beta/Fox News

 

Top