(UZNEMIRUJUĆI FOTO) MEĐUSOBNI POKOLJ TERORISTA: Krenuli na Hadžat Tahrir al Šam, pa zažalili – teroristi molili Libance za pomoć!

Desetine džihadista je izgubilo živote ili ozbiljno ranjeno kada su džihadisti iznenada napali položaje rivalske terorističke grupe Hadžat Tahrir al Šam na prostoru uz sirijsko – libansku granicu.

Obračun koji je počeo sinoć i trajao do jutros skupo je koštao obe sukobljene strane. Najmanje 30 pripadnika ID-a je poginulo, uključujući i pet zapovednika koji su predvodili napad sa tri strane.

Ogranak Al Kaide u Siriji je saopštio da je poginulo 5 boraca Hadžat Tahrir al Šama, i 6 boraca njihove savezničke grupe Saraja Al al Šam, koja je aktivna uglavnom na prostoru Kalamuna.

Tokom sukoba, pripadnici Hadžat Tahrir al Šama su se obratili libanskoj vojsci, kako bi dozvolila da se njihovi ranjenici smeste u libanskim bolnicama.

AMERIKANCI OPET ČIKAJU MEČKU: Ako ovo uspe Trampu, imaće ozbiljnih problema s Rusima – evo šta sada planiraju! (FOTO/VIDEO)

DUTERTE BOLESTAN BEZ GRANICA: Niko više nije bezbedan,evo šta je poručio svojim vojnicima! (VIDEO)

Pogledajte OVDE kako su Rusi ubili Čečena, vođu ID-a iz Homsa.

Pročitajte još: NEŠTO SE DEŠAVA – PRENOS UŽIVO: Britanci digli lovce u vazduh, otkazali sve civilne letove, evakuisali ljude iz pozorišta – počela hapšenja… (VIDEO)

PSOVAO I TUKAO LJUDE USRED BEOGRADA: Svi mu se smejali, ovaj video je postao hit na internetu – ne zna se ko koga bije! (VIDEO)

MUSTAFA REŠIO DA PREVASPITA VUČIĆA: Kosovski premijer odgovorio na rušenje džamije, počeo je Ramazan – ”Naučićemo ga…” (VIDEO)

KURDI IH PUSTILI DA POBEGNU, PUTIN IH ZBRISAO: Ruski avioni uništili konvoj ID na putu ka Raki – ubijeno 120 terorista (VIDEO)

Izvor: Pravda

Top