SPECNAZI NA KRIMU: Pogledajte kako FSB oslobađa taoce – evo zašto im se dive! (VIDEO)

Ruski specijalci nastavili su pohod na Krim u antiterorističkim vežbama FSB u kojima učestvuje nekoliko hiljada ruskih specnaza

Nekoliko hiljada pripadnika FSB i drugih elitnih antiterorističkih jedinica i danas je pokazalo  demonstriralo dejstva u talačkoj situaciji prikazalo neke od igračaka ruskih specnaza.

Ruske specijalce osim legendarne snage, proslavila je i hrabrost, pa je tako zabeležen veliki broj slučajeva i u Siriji, gde su ruski specnazi u nekoliko navrata žrtvujući sebe i boreći se na mestima gde Sirijci nisu smeli.

Nekoliko ruskih specnaza koji su zrtvovali svoj život, ruski predsednik je posthumno odlikovao, od čega mnoge vojnike za hrabrost i požrtvovanje u oslobađanju Palmire, uključujući i oficira Aleksandra Prokorenka koji se žrtvovao navodeći rakete na svoj položaj.

On je posthumno odao priznanja pilotima koje je turska vojska oborila krajem preprošle godine, od kojih je jedan mučki ubije a njegov ubica, turski ekstremista Alparslan Čelik osuđen na 5 godina.

Vežbe koje su otpočele prekjuče se nastavljaju do ponedeljka, kada će otpočeti drugi deo u čijem sklopu će biti uključene i vazdušno-kosmičke snage RF poznatije kao VKS.

Pročitajte još: OVO JE RATNI ZLOČIN: SAD bacile bombu, poginulo više od sto civila – teroristi namagarčili Tampa! (VIDEO)

CIRKUS NA SAMITU NATO: Nevidjeni blam premijera CG – pogledajte šta mu je Tramp uradio! (VIDEO)

RATKO MLADIC UMIRE: Ne može u Rusiju uprkos Putinovim garancijama – evo čime ga leče! (VIDEO)

PUKLA BRUKA U HRVATSKOJ: Pogledajte kako se izblamirala Kolinda, hrvatski mediji bruje – Trampu preseo sastanak NATO! (VIDEO)

Izvor: BBN

хјх

Top