DUERTE UDARIO ŽESTOKO: Građani uživo prenose borbu, filipinski specijalci razbucali teroriste – desetine mrtvih u Maraviju! (VIDEO)

Filipinske specijalne jedinice rano jutros pokrenule su akciju protiv terorista u gradu Maravi u cilju povratka kontrole nad ovim mestom od strane grupe povezane sa ID

U udarima filipinskih snaga prema najnovijim informacijama poginulo je nekoliko desetina terorista, a u akciji su pored oklopnih vozila učestvovali i helikopteri.

Sirijski specijalci sa lakoćom su potisnuli teroriste uz podršku avijacije koja je bombardovala pozicije terorista iz vazduha.

Na Filipinima je u Marawiju, gradu od 200 hiljada stanovnika, uveden policijski čas a veliki broj stanovnika ovog grada evakuisan je uoči operacije policije.

Na videu su se vec pojavili prvi snimci obračuna terorista i policije.

Mnogi stanovnici Maravija ostali su u gradu i uživo prenose borbe koje traju na ulicama.

Više o situaciji na Filipinima pročitajte OVDE.

Pročitajte još: PUKLA BRUKA U HRVATSKOJ: Pogledajte kako se izblamirala Kolinda, hrvatski mediji bruje – Trampu preseo sastanak NATO! (VIDEO)

TEŠKI PORAZ TERORISTA: Slavlje u Siriji, Asadove snage u jurišu zauzele 2000 kvadratnih kilometara!- pogledajte ovaj trijumf SAA (FOTO/VIDEO/MAPA)

SPECNAZI NA KRIMU: Pogledajte kako FSB oslobađa taoce – evo zašto im se dive! (VIDEO)

OVO JE RATNI ZLOČIN: SAD bacile bombu, poginulo više od sto civila – teroristi namagarčili Tampa! (VIDEO)

Izvor: BBN

Top