BOLESNA INTERNET IGRA ZA MALO UBRALA JOŠ JEDNU ŽRTVU: Devojčica spašena sigurne smrti u poslednji čas! (VIDEO)

Devojčica u Rusiji skočila je u nabujalu reku ka poslenju čin samoubilačke interent igre  “Plavi kit”.

Tri mladića rizikovalo je svoje zivote da spase petnaestogodišnju devojčicu koja se bacila u turbulentnu i brzu planinsku reku na jugu Rusije kao deo kontraverzne i nažalost sve popularnije internet igre.

Incident se dogodio u subotu u republici Kabardino-Balkaria u ruskom Kavkazu,prenosi Kavkazki Uzel.

Na video snimku se može videti kako mladići dozivaju devojčicu koja se nalazi na drugo strani obale da se vrati, ali ih ona ignorše i polako u lazi u vodu,nakon čega je oni prate i ulaze u vodu da je spasu.

Nakon sto su je pitali da li je znala da će to što radi dovesti do njene smrti,ona odgovara “Da,to je zabavno,to je adrenalin” smešeći se.

Tada im je objasnila da se radi o “Plavom kitu” internet igrici za koju se tvrdi da je odnela preko 130 mladih života samo u Rusiji.

Pročitaj još: SKANDAL U VATIKANU: Tramp obećao da neće zaboraviti ono što mu je papa rekao, Melanija ga ponovo zakopala – evo šta mu je rekao! (VIDEO)

TERORISTI PREGAŽENI U ALEPU: Tigrovi i Rusi oslobodili četiri sela, Maskana poslednje leglo ID – pogledajte šta je ostalo od Alepa! (VIDEO)

PANIKA U SARAJEVU: Evakuisana Srednja mašinska škola zbog terorističke pretnje, policija primila dojavu – još uvek nema potvrde!

Izvor: RT

Top