UNAKAZIO DEVOJKU: Državljanin BiH najavio brutalno ubistvo u Nemačkoj – “Sutra će se desiti nešto o čemu će ceo svet da priča!”

Nakon što je prošlog četvrtka u berlinskom Hajligenzeu ubio bivšu partnerku Mišel E. (35), policija je u noći između subote i nedelje u kvartu Nojkeln uspela da uhapsi osumnjičenog za ubistvo Edina A. (32), državljanina Bosne i Hercegovine.

Portparol berlinskog državnog tužilaštva Martin Šteltner saopštio je da je optuženi u osnovi priznao zločin i da mu je zbog podmuklog ubistva određen pritvor.

 

Policija je pronašla ubijenu ženu u njenom stanu na Dambokvegu, a njeno telo je prema navodima istražitelja bilo “unakaženo od uboda nožem”. Stambena četvrt je blokirana u širokom luku, a u velikoj akciji teško naoružane policije pretražena je čitava okolina zajedno sa zgradom u kojoj se desio zločin, pišu nemački mediji.

Dan pre ubistva on je oteo sina bivše devojke starog 12 godina, vezao ga u kućici u vikend-koloniji i uzeo mu ključ kako bi mogao da uđe u stan žrtve. Vezanom dečaku je pri odlasku rekao: “Sada ću ti ubiti majku.”

U mestu gde je imao privremeno prebivalište, pošto nije imao stalno mesto boravka, policija je pronašla stari mobilni telefon, koji je šest dana pre ubistva krišom ukrao od Mišel E. Dve godine nekorišćeni telefon je bio ponovo aktiviran, a prijateljica žrtve je o tome obavestila policiju.

– Mišel sam volela kao sestru, a naša deca su zajedno odrasla – rekla je za nemačke medije Sabrina S. (34).

Tukao sina žrtve

Kako kaže Sabrina S. prijateljica žrtve, Edin A. je pokušavao Mišel E. da zabrani sve vrste kontakata sa prijateljima i, kako navodi, potkradao je i tukao njenog sina. O tome joj je ubijena prijateljica pričala i zbog čega je i prijavljivan policiji.

Ona od smrti najbolje prijateljice nije napuštala stan po savetu policije, tako da je njegovo hapšenje dočekala sa olakšanjem. Edin A. je i njoj više puta pretio, nakon što ga je Mišel izbacila iz stana u januaru ove godine.

– Kada su se upoznali pre dve godine, Mišel je htela da se venčaju – ispričala je Sabrina za medije, ali se brzo ispostavilo da je čovek “ljubomorni kolerik”.

Istražitelji su potvrdili da je Edin A. zbog kućnog nasilja bio zaveden u policiji. On je živeo u ukradenom autu, kod prijatelja i na ulici. Dan pre ubistva je u jednom Fejsbuk nalogu napisao bivšem susedu: “Sutra će se desiti nešto o čemu će ceo svet da priča!”.

Pročitajte još: HARADINAJ UBEĐEN: Evo zbog čega će Srbi pristati na ”vojsku Kosova” ?!

HARADINAJ UBEĐEN: Evo zbog čega će Srbi pristati na ”vojsku Kosova” ?!

HOLIVUDSKI GLUMAC STIGAO U SARAJEVO: Evo zašto je Morgan Friman došao u BiH (VIDEO)

Izvor: Vesti onlajn

Top