PISMO POLICAJCA KOJE JE ŠOKIRALO ŠVEDSKU: Ovo je pravo stanje u Švedskoj od kada su došli migranti!

Post švedskog policajca o migrantima:

Užasno sam umoran. Ono što pišem ovde nije politički korektno. Ali, nije me briga. Ne zanima me uopšte. Uskoro idem u penziju posle 47 godina rada. Naši penzioneri su na kolenima, škole su u haosu, zdravstvo nam je pakao, policiji su vezane ruke i noge, itd itd. Mi svi znamo zašto, ali se niko ne usuđuje ili ne želi da govori o razlozima.

Počinjem: Radio sam od ponedeljka do petka ove nedelje. Silovanja, pljačke, razbojništva, iznude, ucene, napadi, nasilje nad policijom, pretnja policajcima, kriminal, droga, pokušaj ubistva, silovanja iznova i iznova, iznude i zlostavljanja.

Osumnjičeni su Ali Muhamed, Mahmud Muhamed, Muhamed Ali, Mahmud..

Zemlje iz kojih dolaze zločinci: Irak, Turska, Sirija, Somalija, Avganistan, Somalija, Sirija, Somalija. Polovina osumnjičenih uopšte nema dokumenta. Ne znamo odakle su došli, a da ne govorimo o njihovim dosadašnjim životima.

A ja govorim samo o našoj opštini Erebre. Pri tom, izvršioci zločina u gradu skoro u 100% slučajeva potiču iz tih zemalja.

I tako je ovde u poslednjih 10-15 godina.

Pročitakte još:

POČINJE MASOVNO POVLAČENJE: Hitan plan o evakuaciji, džihadisti beže glavom bez obzira – hiljade terorista napušta grad! (VIDEO)

Izvor: NjuzFront

Top