SPREMA LI SE TOTALNI RAT: Crni jastrebovi opet na Kosovu – evo šta stručnjaci upozoravaju!

Samo 24 sata nakon objave da Kina u Srbiji zauzima bitan položaj, stižu pretnje sa Kosova od strane ratnog zločinca i bivšeg komandanta terorističke OVK Ramuša Haradinaja koji poziva Vašington da se uključi u pokoravanje Beograda, a sa pretnjama stižu i Američki Jastrebovi.

Naime, da dolazak Jastrebova u južnu srpsku pokrajinu, baš u trenutku kada je pojačana saradnje naše zemlje sa istočnim zemljama, nije slučajnost, govori i činjenica da je Džon Mekejn, predstavnik globalističko-korporativističke elite koja decenijama rukovodi američkom unutrašnjom i spoljnom politikom, prilikom poslednje posete srpskoj prestonici došao kako bi “dozvao pameti” Srbiju i upozorio da svako okretanje ka Istoku može da je košta opstanka.

„Sve je ovo deo pripreme za globalni i totalni rat“

Da je sve to deo pripreme za globalni i totalni rat, smatra analitičar Saša Borojević, kojoj kako navodi predhode „priče o neophodnosti jačanja prisustva NATO vojnika u Istočnoj Evropi, potrebi slanja oružja Ukrajini i vojne intervenciji u Siriji, a sve u cilju da se spreči stvaranje nove ruske imperije u Evroaziji“.

– Slanjem američkih „jastrebova“ se ostvarila pretnja Mekejna koju je izrekao prilikom poslenje posete Beogradu. Njegove strukture američkog globalnog establišmenta poručuju Beogradu da je sebi „dozvolio previše“ i da je u jačanju strateške saradnje sa Ruskom Federacijom otišao isuviše „daleko“. Za Zapad je Srbija najpodobnija tada kada srpsko-ruska saradnja uopšte i ne postoji – kaže Borojević za protal Srbija danas.

„Ukoliko ne odustanete od Rusije i Kine, desiće vam se nova Ukrajina na Balkanu!“ – govorio je Mekejn, veteran američke vojske koji je 80-ih godina 20. veka na sličan način širio krvavu američku demokratiju po selima i gradovima Vijetnama, navodi Borojević i podseća da je „Srbija bila u opasnosti svaki put kada su se nad njenim nebom pojavili američki Jastrebovi“.

– Kao što sam i upozorio ranije, američke bezbednosne službe imaju informaciju o bujanju radikalnog islama, ili da možda radikalni islamisti, džihadisti kojih je Kosovo prepuno, planiraju tokom izborne kampanje neke akcije, koje su usmerene prema pripadnicima Kfora, Euleksa i Unmika, Srbije, i sve to može biti razlog za dolazak te američke jedinice na Kosmet.

Pročitaj jošNAJBOLJI ASADOVI RATNICI KRENULI U PROBOJ: Tigrove snage i 5. legion grabe autoputem prema Deir Ez Zoru! (FOTO/VIDEO)

SKANDAL: Navijači Širokog Brijega izviždali himnu Bosne i Hercegovine! (VIDEO)

TERORISTI IMAJU SPISKOVE: Zamenik gradonačelnika Beča na meti zbog zene iz BiH – ubice stigle iz Tunisa i Egipta!

Izvor: srbijadanas.com

Top