SAD SE KUNU U OVOG EVROPSKOG POLITIČARA: Razočarani u Trampa, Srbi našli novog saveznika na zapadu (FOTO)

Tramova pobeda je slavljena u Srbiji kao pobeda nekog ko će se dogovoriti sa Rusijom i malte ne Srbiji vratiti Kosovo i Metohiju, ali je razočarenje ubrzo usledilo pogoršanjem odnosa SAD i Rusije. Srbi sad imaju novog zapadnog političara koji će im “vratiti” Kosovo, a to je kandat za predsednika Francuske Marin Lepen.

Pojedini srpski političari i mediji tvrde da bi pobeda Marin Le Pen mogla značiti povlačenje priznanja Kosova od strane Francuske. Jedan od predsedničkih kandidata na predhodnim izborima u Srbiji, lider Narodnog slobodarskog pokreta Miroslav Parović, čak je bio gost na završnom skupu Marin Le Pen u Parizu.

– Imao sam veliku čast da sa saradnicima Markom Teslićem i prof. dr Nenadom Krstićem, kao i sa grupom Srba predvođenim mojim prijateljem, Kuletom Perišićem budem gost na završnoj konvenciji Marin Le Pen u Parizu. Gospođa Le Pen je održala govor koji bi svako od nas mogao da potpiše, a koncentraciju joj nisu poremetili ni dva pokušaja prekida govora što je u ovoj kampanji stalna pojava. Na kraju je kao veliki poštovalac Srba i Srbije ova hrabra žena došla da nas pozdravi i zahvali se na podršci – kaže Parović.

Lider Narodnog slobodarskog pokreta pozvao je sve Srbe sa pravom glasa u Francuskoj da glasaju za Marin Le Pen.

– Nadam se da će Marin Le Pen ući u drugi krug te stoga pozivam sve Srbe sa pravom glasa u Francuskoj da glasaju za nju jer ona najdoslednije stoji na stanovištu francusko – srpskog prijateljstva i eksplicitno je rekla da bi povukla priznanje Kosova – podseća Parović.

Da li će i Marin Le Pen nakon Trampa prirediti hladan tuš Srbima, naravno pod uslovom da pobedi, ostaje da se vidi.

Koja zemlja je bila raj za Balkance a sada nam zatvara vrata saznajte OVDE.

Pročitajte još:

NARODNA KATASTROFA: Evo koliko je ljudi napustilo Bosnu za tri godina

POČEO RASPAD U “AGRIKORU” U BIH: Zatvaraju se ranje, pljušte otkazi, evo kolko je već otpušteno

Izvor: Balkanbreakingnews.com/Pravda.rs

Top