(FOTO) KRVAVI OBRAČUN NA USKRS: Bosanac (26) u Beču ubijen hicem u glavu!

„To sam bio ja , uhapsite me“ rekao je 27-godišnji muškarac sa Kosova priznajući ubistvo na Uskrs u Bečkoj opštini Brigitenau.
Svedoci ovog krvavog zločina, obavestili su policiju u nedelju oko 15:00 sati da se dvojica muškaraca žestoko svađaju ulici Jagerštrase. Međutim , kada su policajci stigli zatekli su beživotno telo jednog muškarca sa prostrelnom ranom na glavi.Nešto kasnije ubica se sam prijavio i predao u stanici policije. Policija je potvrdila da je ubica 27 godišnji muškarac sa Kosova, a da je žrtva Austrijanac (26), bosanskog porekla. Optuženi je priznao da su se posvađali u jednom obližnjem lokalu, a kada je dvadesetogodišnjak krenuo da izađe, on kako je rekao na saslušanju hicem iz pištolja presudio dvadesetšestogodišnjaku. Motiv ovog krvavog zločina za sada je nepoznat.

Optuženi nije želeo ništa više da kaže dok se ne konsultuje sa advokatom.Policija je promašla u automobilu koji se nalazio u blizini mesta zločina oružje kojim je počinjeno ubistvo.

Naime reč je o pištolju kalibra 7,62 milimetara.Policajci su odmah uzeli odeću i otiske sa ruku osumnjičenog kako bi se utvrdilo da li je on zaista ubica. Za sada se veruje da je priča istinita.

Ppstoje sumnje  da se osumnjičeni i žrtva poznaju od ranije i da ovo nije bio slučajni susret, i da su imali neraščišćene račune iz prošlosti. Svedoci ovog zločina su voljni da pomognu u daljoj istrazi i utvrđivanju mogućeg motiva ovog ubistva, mada su za sada svi ispitani mogli samo da potvrde da su čuli žučnu raspravu.

Kako je likvidirana sprska porodica u Holandiji pogledajte OVDE.

Pročitajte još:

BAKIR ODUŠEVLJEN REFERENDUMOM U TURSKOJ: Dobro je da u Turskoj bude jedno snažno liderstvo (VIDEO)

PUKAO SKANDAL KAO BOMBA – NEĆU BRE DA ĆUTIM: Vučić uzdisao na pitanja hrabre novinarke, slušaj me Vučiću! (VIDEO)

Izvor: Kurir

Top