Šešelj totalno puko nije smeo pred novinare, evo šta kaže kandidat sa najmanje glasova

Lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj koji je na izborima pao ispod cenzusa nije imao snage ni hrabrosti da se obrati novinarima u izbornoj večeri. Za razliku od njega kandidat koji je osvojio najmanje glasova izašao je pred medije i dao izjavu.

Predsednički kandidat Narodnog slobodarskog pokreta Miroslav Parović obratio se novinarima u svom izbornom štabu i čestitao Aleksandru Vučiću izbornu pobedu. Parović koji je osvojio oko 0,3 posto glasova rekao je da je njegov rezultat očekivan i posledica odluke da ne učestvuje u prljavoj izbornoj kampanji.

Parović je rekao da je jedini kandidat koji je vodio vrednosnu kampanju i da je ona ipak stigla do određenog broja ljudi. On je ukazao da kandidat koji je najmanje sredstava potrošio u kampanji.

On je izrazio zadovoljstvo što je izborni dan protekao bez većih problema i tenzija i da su građani time pokazali da je žele stabilnost i da je Srbija zrela država. On je rekao da će nastaviti da se bori za vrednosti koje je zastupao u kampanji.

Izvor: Oslobođenje

 

Top