BH. AKADEMIK U VERBALNOM OKRŠAJU:Abdulah Sidran: Kako sam raskrinkao prevaranticu Irinu Lovrić?!

Sidranov post svojevrsna je najava njegovog intervjua u magazinu Stav, pod naslovom “Raskrinkao sam prevaranticu Irinu Lovrić!”

 

Na svom FB profilu bh. akademik i književnik Abdulah Sidran prije dva dana objavio je post posvećen Irini Lovrić, u ovdašnjoj javnosti poznatoj kao prijavitelj korupcije i mobinga, ali i po brojnim kontraverzama koje su iz toga proizašle.
Sidranov post svojevrsna je najava njegovog intervjua u magazinu Stav, pod naslovom “Raskrinkao sam prevaranticu Irinu Lovrić!”.
Bh. akademik u svom postu iznosi sljedeće:
“Nakon što je danas, 2.2.2017. godine, izišao jubilarni, stoti broj revije STAV, i u njemu pozamašan intervju sa mojom malenkošću – čiji se jedan manji dio odnosio na problematični lik i djelo kemijske tehničarke Irine Lovrić, zaposlene na mjestu tehničkog sekretara u jednom državnom uredu – dotična je poslala desetak prijetećih pisama na nekoliko važnih i nevažnih adresa, a potom sasvim neočekivano, na svojoj fb stranici dala obavijest čiji sadržaj ovdje donosim u cijelosti, prije nego što bi ga dotična mogla obrisati pa dati neki drukčiji i novi, tvrdeći da prethodni nije ni postojao.
Mešetarki Lovrićki se ne može vjerovati nikad i ni u čemu!
A kako sam je samo, mjesecima, očinski nježno upozoravao:
1/ Sve ljude možeš varati neko vrijeme,
2/ sve vrijeme možeš varati neke ljude, ali
3/ sve ljude varati sve vrijeme – ne možeš !

IZVOLITE PROČITATI DANAŠNJU OBJAVU RASKRINKANE PREVARANTICE IRINE LOVRIĆ:

Inače, Irina Lovrić je u decembru prošle godine javno optužila Abdulaha Sidrana za fizički napad te na svom FB profilu iznijela niz pogrdnih riječi na račun bh. akademika.
Da li će se nakon posljednjeg Sidranovog intervjua ovaj verbalni rat nastaviti i dalje, još ćemo vidjeti.

Top