CNN doživljava potpuni krah – njegovoj reputaciji uskoro će doći kraj

DONALD Trump ponovno je oštro – zapravo, oštrije nego ikad dosad – kritikovao telekompaniju CNN, optuživši je da objavljuje “isfabrikovane materijale” u namjeri da popravi sopstveni rejting koji pada.

        Na svojoj Twitter stranici napisao je: “CNN doživljava potpuni krah sa svojim falš-novostima, a rejting mu opada poslije predsjedničkih izbora. Njegovoj reputaciji uskoro će doći kraj. “

        CNN je prekjuče objavio – uz tvrdnju da je to saznao od neimenovanih američkih državnih funkcionera – da su obavještajne službe SAD upozorile Trampa da Rusija raspolaže “informacijama ličnog i finansijskog karaktera” koje ga diskreditiraju.

        Trump je – reagujući na “prvu loptu” – rekao da je to “laž i falsifikat”.

        Danas je otkrio da je  o skandalu razgovarao sa šefom Nacionalne obavještajne službe Jamesom Kleperom:

        “Kleper mi je telefonirao i osudio taj falsifikat i izmišljeni izvještaj za koji je rekao da je bio nezakonito distribuiran. Falsifikat, namješteni fakti. Loše, jako loše “.

        Sam Kleper je prethodno o razgovoru rekao:

        “Razgovarali smo i o” papiru “privatne sekjuriti-kompanije koji se posljednjih mjeseci, razmilela ‘po medijima i među članovima Kongresa SAD i saradnicima njegovog aparata. Čak prije nego što su obavještajne službe za njega saznale. Objasnio sam da taj dokument nije sačinila američka obavještajna zajednica i da ne mislim da je, procurio ‘iz nje “.

Top