Dodik i Dacic pred Zvezdama Granda:BEŠLIĆ PRESUDIO “Dačić je mnogo bolji pevač od Dodika”

Šef diplomatije Srbije i lider SPS, Ivica Dačić bi prema trenutim spekulacijama lako mogao biti specijalni gost Halida Bešlića na njegovom beogradskom koncertu 3. decembra.

 

Halid Bešlić

Foto: youtube.com / screenshotHalid Bešlić

Oni bi tada trebali zajedno zapevati „Miljacku“, pesmu koju je u nekoliko navrata Dačić javno otpevao što je odjeknulo u javnosti i posalo hit na društvenim mrežama.

 
 
 

– Nisam direktno zvao šefa diplomatije Srbije, ali sam sa prijateljima i organizatorima koncerta u Beogradu pričao o tome. U svakom slučaju Dačić je dobrodošao i rado ću u duetu sa njim zapevati „Miljacku“, koju je na neki način i on sam proslavio. Inače, sa Dačićem sam se družio dva puta, jednom u Sarajevu i jednom u Beogradu na proslavi kod glumca Dragana Bjelogrlića – kaže Bešlić, piše Faktor.ba.

Legenda narodne muzike ističe da je pre nekoliko godina rekao da je Ivica Dačić najbolji pevač među političarima u celom regionu.

– Mislim da je Dačić bez konkurencije. Sigurno je mnogo bolji pevač od Milorada Dodika, koji se takođe okušao u nekoliko navrata za mikrofonom – kaže Bešlić.

Top